Sliter du med ryggplager?

nr.4

 

Da er du ikke alene. Om du ikke allerede har hatt vondt i ryggen kommer du høyst sannsynlig til å få det en gang i framtiden. Ryggproblemer er den største grunnen til sykefravær i vårt samfunn og det koster bedrifter og staten millioner av kroner hvert år. Om vi beveger oss mer og tenker på å forebygge kan vi sammen korte helsekøene.

Les mer på VG 

Jeg trener mine faste PT kunder på Frogner klinikken og der har vi mange dyktige kiropraktorer og fysioterapeuter som er dyktige i sitt fag. Ta en tur innom klinikken og få avtalt tid med noen som kan ta en titt på ryggen din og gi deg gode råd eller treningsprogram så du blir kvitt ryggplagene  🙂 Hils så mye fra meg!

Frogner Klinikken ligger i skovveien 4 på Frogner og du kan lese mer om de ulike tjenestene vi tilbyr her.

Vi har bare en rygg og nordmenn er altfor mye stillesittende. Kroppen er skapt for bevegelse så vi må opp av sofaen og være i aktivitet! 🙂

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *