This is love

Syk

Det er ikke ofte jeg er syk siden jeg er i overkant opptatt av å ta vare på min egen helse. Jeg er riktignok ei jente med et stort engasjement som virkelig brenner for å gjøre andre bedre og kan ha en tendens til å jobbe litt mye i perioder. Det er viktig for meg å kunne være en støttespiller i andres liv. Jeg  jobber med dette, men jeg er også den mine venner ringer når de trenger råd eller noen å sparre med i forhold til valg på ulike arenaer i sitt liv.

Mange i dagens samfunn ser på det å vise følelser og sårbarhet som svakhet. Personlig mener jeg at vi alle har ulike roller i dagens samfunn og vi har alle behov for å utrykke våre følelser og senke skuldrene for å hente ny energi.

På fredag ble jeg syk. Ja, jeg er veldig opptatt av helsen min, men jeg jeg har en tendens til å være veldig positiv og tenke at jeg er frisk og jobbe videre siden jeg er i overkant opptatt av mental trening og positive tanker til tider. Heldighvis har jeg nå en forståelsesfull kjæreste som  ser meg , er streng og setter grenser for meg. Jeg fikk ikke lov til å gå ut og ble beordret til å holde meg i kosedressen i sengen. Til nød fikk jeg lov til å bli løftet ut i sofaen i stuen for å bli pakket inn i et teppe før jeg kunne slappe av og se serien «Suits». Jeg har fått servert havregrynsgrøt, omeletter, biff,  deilige smoothies, te med ingefær, sitron og honning, min favoritt Nespresso kaffe på sengen. Og min kjære liker egentlig ikke å lage mat! I tillegg til dette har jeg fått masse kos og forståelse. Min kjære er opptatt av min helse og at jeg skal bli frisk. Aldri før har jeg vært syk og sengeliggende med SÅ god samvittighet.

Hvemsomhelst kan være glad i deg når solen skinner, men det er når det stormer at du ser hvem som virkelig bryr seg. 

This is love <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *