PIZZA SOM BELØNNING :)

bildepizza

 

Jeg synes det er viktig å nyte livet og finne sin balanse. Vi lever antagelig bare en gang og vi aner ikke hvor lenge. Da jeg var ferdig med å løpe over 2,3 mil i går var det utrolig deilig med en hjemmelaget pizza. Riktignok var det med grov bunn , karbonadedeig og derfor en sunnere variant, men en deilig belønning.

I det siste har jeg blitt så glad i å lage mat og når jeg har tid koser jeg meg med det. Det er en form for avkobling. Aller hyggeligst er det jo når man kan lage middag til noen, men i går laget jeg altså denne pizza`n LA Style til meg selv. Vel, sånn er jo singellivet ofte 🙂

Hvemsomhelst kan klare å lage en pizza. Det er kanskje noe av den enkleste ever. Man bare kjøper en ferdig bunn på f.eks Ultra eller Meny som man ruller ut ( ikke akkurat økonomiske butikker, så bør være innimellom framfor hverdagen) og så valgte jeg: karbonadedeig som jeg blandet med grovkakkede tomater og hvitløk.

Så krydret jeg med paprikakrydder, chili, spisskummen , kardemomme og karri.

Slang litt purre og mozarella på og 4 ulike oster + fresh basilikum og voila! Etter 25 minutter i ovnen var pizza`n klar 😉

Du kan selvfølgelig velge hva DU vil på pizzaen! Feel free to play and create your special edition pizza !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *