BESSEGGEN

Besseggen2 Jeg er så heldig å være del av en utrolig kul gjeng med morsomme venninner som liker fart og spenning. Selv digger jeg å utfordre mennesker så de opplever mestring og får ut sitt potensial og derfor utfordret jeg en gjeng jenter på 7 personer til å bli med å gå Besseggen. Noen hadde gjort det før mens noen hadde aldri gjort det før. Nivået på de som gikk var forskjellig, men ALLE kan gå i fjellet og det er det som er så bra. Og så er det så herlig ro og fred i naturen og det å kjenne fjelluften er helt magisk spør du meg! Besseggen1   Personlig trener Sandra og jeg møttes da vi gikk PT utdanningen i 2011 og samme året gikk vi Besseggen. Sandra var ikke i like god form da, noen kg tyngre og hadde ikke like god kondisjon, men hun var utrolig tøff og ga seg ikke. Det var første gangen hun gikk i fjellet og jeg ble SÅ imponert over hennes fighterinstinkt. Det var utrolig kult når vi nå skulle gå denne turen igjen etter noen år. Det var rått å se Sandra sin forbedring og hvor mye sprekere hun har blitt! Sandra og jeg ble litt upopulære siden vi ikke klarte la være å kjøre opp tempoet da vi innså at vi faktisk kunne slå rekord. Vi liker å presse oss litt og det er deilig med mestring å kjenne at man får ut sitt potensial . Sandra og jeg gikk i et behagelig tempo , rakk noen pauser med næring og å ta noen freshe bilder, men kom allikevel inn på en grei tid på 4 timer og 15 minutter. For en herlig mestringsfølelse!Og da vi var ferdig spiste vi vaffel med brunost og eplekake med vaniljeis som belønning mens vi ventet spent på resten av gjengen 😉 Ei av jentene i gruppen hadde skikkelig høydeskrekk og hun hadde en kamp for å komme seg over Eggen, men mestret det! Herlig at flere av jentene vokste på denne turen! Jeg anbefaler absolut å ta med venner på denne turen! Challenge Rekord4.15 NRK NRK Sommeråpent var på plass og ønsket at jeg svippet innom programmet og det gjorde jeg. En fin anledning til å nevne at jeg hadde litt dårlig samvittighet for at vi gikk fra resten av gjengen 😉 ooops.. Fikk tilbakemelding på at det ble verdsatt og håper da jeg ble tilgitt . Vel.. Jeg er litt skrudd sammen som en mann på noen områder.. Og når jeg ser jeg kan slå en rekord kan det klikke for meg! Jeg kan absolut relatere til Petter Nortug for å si det sånn.. Uff, jeg ser at denne egenskapen er både positiv og negativ, men jeg hadde f.eks aldri fått en hit i utlandet som artist eller vunnet «skal vi danse» uten vinnerinnstinktet mitt. Of course it`s a balance… Jeg er bevisst på det og har blitt flinkere til å kontrollere denne egenskapen etter å ha jobbet med den, men jeg ser på den som en god egenskap og jeg trenger den for å nå mine mål. Og på denne Besseggenturen valgte jeg å dekke mitt behov for rekord , ro og avslapning. En annen gang kanskje jeg velger å gå roligere 😉

One Comment on “BESSEGGEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *