DENNE FØLELSEN SKAL JEG HA IGJEN ;)

 

Lene_Alexandra__Tom_667839p

tumblr_luapinSZGE1qcq0rb

tumblr_luapjmAApP1qcq0rb

I 2008 da Tom-Erik Nilsen og jeg vant Skal vi danse fikk jeg et skikkelig antiklimaks og jeg var livredd for at jeg ikke skulle klare å leve opp til det jeg hadde prestert. Hvordan skulle jeg toppe dette tenkte jeg?

Etter alle disse årene har jeg nådd mange av målene mine. Dette har gitt meg mestring og økt selvtillit som igjen har gjort at jeg har fått tilbake min LA drive og jeg har i dag på selveste skjærtorsdagen satt meg noen skikkelig hårete mål som tenner meg big time!

Den følelsen jeg hadde da vi vant Skal vi danse skal jeg ha igjen! Den følelsen er SÅ digg! 

Kjenner jeg skjelver i kroppen ved tanken på målene jeg i dag har skrevet ned på et ark. Jeg blir nødt til å lære meg masse jeg ikke kan, gjøre ting jeg ALDRI har gjort før, men jeg kjenner adrenalinet bruse bare ved tanken på å kaste meg utenfor den berømte komfortsonen ogjen og sprenge nye grenser!

Alt er mulig! Noen ganger tar det bare litt lenger tid! 

LA LIFESTYLE – FREEDOM & COURAGE TO BE WHO YOU WANT TO BE!

One Comment on “DENNE FØLELSEN SKAL JEG HA IGJEN ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *