HVEM VIL DU VÆRE? DU KAN VELGE! :)

tumblr_mehni5OR0D1r2vo64o1_1280

Foto: Jens Wikholm / Popstarphoto

HVEM VIL DU VÆRE? DU KAN VELGE.

 Det er KUN du som setter begrensningene! ALT er faktisk mulig om DU bare bestemmer deg for deg. 

Det er mange mennesker som går med små og store drømmer inni seg. Noen beundrer de som får det til og andre klarer dessverre ikke glede seg på andres vegne og velger derfor å skape negativ energi i stedet. Disse negative menneskene kommer ALDRI til og lykkes med å realisere sine drømmer og nå sine mål. Livet går opp og ned og vi har alle faser hvor vi ikke er den beste utgaven av oss selv, men det handler om å være villig til å lære seg selv å kjenne.

Vær bevisst dine sterke og svake sider

 Selvrealisering handler om å være bevisst på sine sterke og svake sider slik at du vet hva du skal fokusere på for å bli bedre. Har du null selvinnsikt og er redd for å vise svake sider eller å søke innover i deg selv stopper det seg selv etterhvert og de som er ydmyke og villige til å lære vil passere deg.

 Barn er sjelden redd og tenker at alt er mulig! Etterhvert som vi vokser opp og får høre alle negative menneskers meninger uten at vi engang har spurt + at vi opplever at ikke alle mennesker er til og stole på og at verden ikke alltid er rettferdig blir vi mer redd for å ta sjanser. Selv har jeg heldigvis forstått viktigheten av å sortere bort negative mennesker og bruker heller tiden på mennesker som enten er positive eller mennesker som er en annen personlighetstype som stiller kritiske spørsmål og gjøre meg bedre.

 Jeg ELSKER å jobbe og er avhengig av å ha mennesker i mitt liv som roer meg ned og minner meg på å slappe av. Jeg er av natur veldig positiv. Jeg snakket med alle og var alltid i sentrum da jeg var liten jente. Riktignok har jeg slitt med depresjoner, angst og den slags i mange år, men heldigvis har jeg nå funnet tilbake til den lille jenta i meg. Jeg har vært bevisst mine svake og sterke sider, og det har hjulpet meg til å fokusere på det som virkelig betyr noe.

 Målet er å bli helt rå

 For meg er det veldig givende å ha ulike prosjekter å jobbe med. Det å utfordre meg selv. Lære nye ting og klare å holde mange baller i luften samtidig. Multitasking. Jeg jobber hele tiden på å delegere oppgaver og håndtere min egen tid. Time management er et stikkord. Målet er å bli helt rå på dette slik at jeg kun kan fokusere på å gjøre det jeg er best på, mens andre i teamet utfører de arbeidsoppgavene de gjør best. Ingen kan alt best selv. Mange blir utbrente og møter veggen. Det har jeg også gjort. Det er viktig å være bevisst og huske å legge inn pauser som grunder. Noen lange, andre korte.

 Jeg føler meg mer sexy nå

_MG_8917

Foto: Tor Orset

Mange trodde lenge at jeg var kun det du ser på bildet øverst i dette innlegget. Noen lever fortsatt i fortiden og slik vil det alltid være. Selv har jeg gått videre for lengst. Dette er 6 år siden faktisk. Riktignok kunne jeg lett gått på en slik photoshoot i morgen og levert like bra. Føler meg faktisk mer sexy nå enn noensinne. Det henger nok sammen med at jeg er mer selvsikker og trygg på meg selv. Jeg har flere bein å stå på, og i dag oppnår jeg langt flere av de målene jeg har satt meg. Dette gir en god mestringsfølelse og det er psykologisk bevist at mestring gir økt selvtillit.

I dag er jeg faktisk så trygg på meg selv at jeg ser på det som kjempepositivt om noen tenker at jeg er et brødhue. Jeg lar ikke slike ting stoppe meg. Av og til går jeg på trynet, men jeg har lært å reise meg. Jeg er en fighter og en stayer. For hver gang jeg faller, lærer jeg alltid noe nytt. Hver smell gjør meg sterkere og ikke svakere. Og jeg tror nok også det er derfor jeg kan leve i offentlighetens lys etter 10 år og faktisk trives med det.

Den bedritne janteloven

Det er kanskje mange grundere som er redde for å stikke seg fram. Kan det ha med den bedritne janteloven å gjøre? I 2013 var det veldig mange grundere som begynte å ta kontakt med meg og ønsket at jeg skulle være mentor for de og lære de alt jeg kunne. De ønsket at jeg skulle fortelle om hvordan jeg har bygget opp mitt navn som en merkevare og få innblikk i hvordan jeg jobber. Jeg har lært mye av å snakke med alle disse grunderne selv om de kom for å lære av meg. Selv tenker jeg at jeg kan lære noe av alle og at sammen er vi sterkere. Jeg har et knippe med grundere som jeg er mentor for og jeg digger det! Det å hjelpe andre med å bygge deres merkevare er noe av det kuleste jeg vet. Jeg blir så glad når de lykkes!

You better LOVE what you do or change what you do!

LAFighters

Jeg har et STERKT behov for å være meg selv og integritet er viktig for meg. For meg er det bedre å ha noen følgere som liker meg for den jeg er. Penger er IKKE min største motivasjon og jeg får ikke puste om jeg er politisk korrekt til enhver tid. Jeg er den som går mine egne veier. Jeg er snill, men til tider frekk og frampå. Hadde jeg ikke vært sistnevnte hadde jeg aldri oppnådd alt jeg har gjort. Jobben er livet mitt, og dette livet har blitt en livsstil. For meg handler det om å nyte livet, ha det gøy mens jeg er her. Jeg ønsker å lære mest mulig og kunne få lov til å utgjøre en forskjell. Og jeg koser meg for hver dag jeg lærer noe nytt og kjenner jeg vokser.

Jeg elsker å skape og delta i gode nettverk

Jeg har fått en spirituell gave som handler om at jeg ser andres potensial og hva de er gode på. Jeg er direkte og gjør andre bedre. Ofte skjer dette ved at jeg kun er meg selv siden jeg ofte sier det de trenger å høre framfor det de ønsker å høre. Jeg er ingen jatteperson. Jeg har jo en pasjon for å gjøre andre bedre. Det gir meg en enorm tilfredstillelse. Samtidig elsker jeg å koble gode folk som sammen kan fungere som et godt team slik at man sammen kan skape noe magisk!

Når jeg tenker meg om har jeg jobbet med markedsføring i 10 år. Jeg har ikke gått markedsføring på BI, men jeg har lært veldig mye av å være i media. Christer Falck er vel en av de jeg har lært mest av. Han er utrolig dyktig på dette. Mye har jeg lært av og prøve og feile. Jeg har tatt sjanser og tatt smellene jeg har fått. Det mener jeg man lærer mest av. Jeg har blitt kjent med en del PR personer som jobber i store seriøse selskaper den siste tiden og jeg lærer mye av de, men jeg har merket meg at mange av de mangler erfaringen ved å være eksponert i media. Det lærer man best ved å være synlig selv over flere år. Her ser jeg absolutt at jeg har mye å lære bort og det er gøy å kunne dele erfaringer med de som har gått skolen mens jeg har erfaringene fra å være ute i «felten». Sammen blir vi jo enda sterkere.

Nå i de seneste årene har jeg blitt enda mer sulten på å lære mer teori og jeg har nå gått på forelesninger om sosiale medier på BI blant annet. Det å få sitte å lytte til kunnskapsrike mennesker som Hans Petter og høyskolelektor Cecilie Staude er noe av det beste som har skjedd meg. Jeg blir så utrolig inspirert. De foreleser på sosiale medier på BI og de er så dyktige på å kommunisere tydelig at jeg får med meg ALT de sier. Det er SÅ gøy å sitte på «skolebenken» at jeg føler meg HELT nerd.

Jeg beundrer virkelig disse menneskene og det føles derfor ekstra stort når de skryter av jobben JEG gjør. HELT uvirkelig! Og Cecilie Staude synes faktisk jeg var såpass flink at hun spurte om jeg hadde lyst til å forelese i hennes klasse på BI til høsten! Omg, klyp meg i armen. DET hadde jeg hvertfall ALDRI trodd noen skulle spørre meg om.

Så det jeg prøver å si er at det er KUN du som setter begrensningene! ALT er faktisk mulig om DU bare bestemmer deg for deg og gir FAEN i de negative menneskene som ikke unner deg suksess!

Hvem vil du være?

4 Comments on “HVEM VIL DU VÆRE? DU KAN VELGE! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *