CHANGE

Nå er det ikke lenge til kvinnehelsedagen dere! For en fantastisk dag <3

Jeg håper å se deg på denne dagen. Jeg føler meg beæret over å delta i et så godt selskap. Sammen med Anne Marie Ottesen og Ida Fladen skal jeg delta i en samtale om «Jakten på den perfekte kroppen» og alt kropp og utseendefokus som er i dagens samfunn. Dette er et tema jeg synes er veldig spennende.

Tidliger i mitt liv hadde jeg spiseforstyrrelser og var besatt av å forsøke å framstå perfekt. Heldighvis kom jeg meg ut av den onde sirkelen og har et mer sunt forhold til dette den dag i dag. I 2008 gjorde jeg en endring. Jeg ønsket mer respekt og jeg ønsket å kunne gjøre en forskjell. Jeg ønsket et liv med mer mening.

Derfor setter jeg ekstremt stor pris på de mulighetene jeg nå for. Det går lenge mellom hver tullete forespørsel jeg får nå. I den siste tiden har jeg deltatt i en debatt om plastisk og kosmetisk kirurgi  med noen av Europas fremste kirurger på Beautymessen, på en debatt om ernæring med profesorrer og helsesirektoratet i beste sendetid på NRK , nå var jeg så heldig å bli spurt av Sanitetskvinnene om å delta i samtalen om skjønnhetshysteriet på Kvinnehelsedagen. Og jeg får stadig forespørsler om å komme å ha foredrag og signere boken min for jenter mellom 16 og 20 på ulike skoler for å snakke om innholdet i boken min, trygghet, selvfølelse og selvrespekt.

Siden 2008 har jeg gått fra å være svigermors mareritt til å bli et forbilde for mange foreldres døtre ved å være meg selv. Jeg er et bevis på at alt er mulig om man bare vil det sterkt nok. Vi kan alle endre oss og vi kan alle oppnå det vi vil uansett utgangspunkt. Det er menneskelig å feile og vi lærer av det.

DU ER BRA NOK!

Jeg er utrolig takknemmelig for all den positive responsen jeg får i dag. Ydmyk, men stolt fortsetter jeg å jobbe hardt for å nå mine mål.

Det føles godt å kunne være med på å gjøre en forskjell og gjøre arbeid som gir mening.

Jeg er takknemmelig for det livet jeg lever nå <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *