STOR ANTIAGE DEBATT

Helgen 7-9.februar avholdes Norges aller største beautymesse på Telenor Arena. Selv skal jeg blant annet delta i en debatt med noen av Europas ledende kirurger.

Jeg kommer i løpet av helgen til å stikke innom partnere og kollegaer samtidig som jeg skal være deltager på messen og hente inspirasjon. Min grundervenninne Sol har stand på messen og sammen med min supre stylist BFF Jon  skal vi stikke innom henne for å hjelpe og jeg kommer til å stikke innom Charlotte på jomfrureiserstanden siden jeg har flere reiser i samarbeid med de i år til Mallorca, Kroatia og Dubai.

Det er tre messer som går samtidig. Beauty, health & training. Perfect! Jeg har alltid vært interresert i alle disse tingene så jeg gleder meg stort til dette 🙂

Håper å se deg på messen !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *