TIDEN FLYR

Jøss som tiden flyr. Før hadde jeg aldri den helgefølelsen, men nå har jeg skapt den fordi jeg ville ha den. Selv om det også blir litt jobbing i helgene når jeg driver mitt eget selskap LA Lifestyle roer jeg litt ned og er fllink til å sette av kvalitetstid med familien og nære venner.  Livet blir hva man gjør det til, men høy arbeidsmoral har jeg alltid hatt og jeg har jo valgt og kun jobbe med ting jeg synes er gøy. Da føles det jo ikke som jobb på en negativ måte. Dessuten er det jo slik at når man er sin egen sjef og jobber for seg selv får man jo igjen for hardt arbeid. Jeg er avhengig av å skape og få utløp for mine ideer + at Frihet er en av mine aller viktigste verdier.  Det er vel kanskje derfor jeg velger å styre min egen sjappe framfor å være ansatt I guess. Det er helt greit å være ansatt også synes jeg. Men det forutsetter at jeg har en leder som er tydelig, målbevisst, inkluderende, inspirerende, ærlig, rettferdig , empatisk og autentisk. Jeg er ikke fan av folk som jatter og går rundt grøten. Kom til poenget! Det er faktisk mulig å være direkte og tydelig på en hyggelig måte.  Det er viktig med kjemi når man skal jobbe i team og vi kan ikke forvente at vi skal fungere like godt i team med alle. Ved å være god på å kommunisere og svelge mange kameler kan man jo gi inntrykk av at man kommer overens med de fleste, men selv foretrekker jeg reine ord for penga og å jobbe med mennesker jeg føler jeg ikke må veie vært eneste ord jeg sier for. Når man er ansatt velger man jo ikke selv hvem man jobber i team med og man må derfor ofte gå på kompromiss med seg selv. Driver man sitt eget selskap kan man selv velge sitt eget team og de menneskene som utfyller deg på en bra måte. Det er viktig å bygge et godt team rundt deg og det kan ta lang tid. Men jo eldre vi blir jo bedre kjenner vi oss selv og våre kvaliteter og dermed blir det enklere å finne de menneskene som vi passer best til å jobbe sammen med også.

For meg handler det ikke om å være størst og best, men min helse er nummer 1 prioritet siden jeg vet at jeg er mest lykkelig når jeg er i balanse. Derfor ønsker jeg heller å følge magefølelsen framfor å takke ja til alle forespørsler jeg får til enhver tid. Det tok meg lang tid å lære og si nei, men det føles godt at jeg i 30 årene har fått litt mer is i magen. Nå kan jeg holde igjen eller jeg kan sette giret i drive der det trengs. Jeg har blitt mer dynamisk og jeg jobber hele tiden med å utvikle meg til å bli enda mer tilpasningsdyktig og løsningsorientert samtidig som jeg er meg selv.Det er en fin balansegang. Jeg har fortsatt veldig mye å lære, men jeg vet at jeg stadig er i en prosess og jeg vet også at jeg kommer til å feile igjen og igjen. Det er en del av livet og det vi lærer av 🙂

Jeg har ofte samtaler med mennesker som har ulike ledere som ikke verdsetter dem og herser med de. Slike ledere er ofte usikre. Dette synes jeg er skikkelig ufint, men desverre er det utrolig mange mennesker som ikke ser sin verdi og tør å si ifra. Ofte har jeg samtaler med mennesker i min jobb hvor jeg ser et enormt stort potensiale .Ofte tør ikke den som sitter foran meg å si opp jobben fordi vedkommende har for lav selvfølelse og er redd for at han eller hun ikke vil få noen ny jobb. Og det er min jobb å hjelpe de til å ta valg som er i tråd med deres verdier. Noen mennesker er «risktakers» og kaster seg ut i ting. Mens veldig mange blir i jobben i årevis selv om de føler seg oversett og ikke synes jobben er stimulerende.

Livet er for kort til å bli værende i en jobb man ikke trives i. Da bør man enten

A: Ta opp hvordan du føler det med sjefen og fortelle om dine behov eller

B: Finne en jobb du trives bedre i.

For mange kan det ta flere år før de tør å ta sjansen.

Veldig ofte har mennesker vært meget opptatt av status, utseendet og penger. Det å være «vellykket» og lykkes.  Dvs å ha en «perfekt» fasade. Dette setter sine spor og som regel blir mange både feite og utbrent . Disse menneskene kommer til meg og min jobb er å hjelpe de å finne balansen. Jeg jobber med mange «flinke piker» og ambisiøse menn.

Jeg har selv vært der hvor jeg var nødt til å gjøre en livsstilsendring. Nå handler mine verdier  mer om frihet, kjærlighet, helse, ærlighet, rettferdiget, integritet og selvrespekt. Jeg brenner for å hjelpe mennesker , få ut deres potensial og pushe de til å nå sine mål og følge sine drømmer enten det er å fortsette å fokusere mot å bli best på sin arena eller det er å akseptere seg selv , flytte på landet og fiske og bruke tiden i hagen. Jeg vil bare at vi mennesker skal være oss selv, fordi jeg mener det er da vi er den beste utgaven av oss selv.

Veldig ofte ønsker mange og hoppe av den karrieren de har som de føler er for kynisk og hard hvor alt dreier seg om det overfladiske og tall. De ønsker å ha mer balanse i livet sitt. Mer tid med familien og tid til å være tilstede og nyte livet. Vårt fokus endrer seg ofte med alderen. Vi er hele tiden i ulike prosesser og utvikler oss.

Dette synes jeg er vakkert:)

Selv føler jeg at jeg nå er på et godt sted og jeg føler meg heldig som har en mann som elsker meg, god helse, tak over hodet, får jobbe med de tingene jeg har lyst til og være livsstilsrågiver for de herlige menneskene i LA Lifestyle .

Livet blir hva vi gjør det til. Hvorfor ikke ta kontroll og skape det livet du vil ha?

<3 Lene Alexandra – LA Lifestyle <3