GET FIT !

 

Nå håper jeg dere alle har tatt en velfortjent ferie i påsken og senket skuldrene sammen med de nære og kjære som dere er glad i 🙂 Tipper mange er gira på å komme i gang med treningen fram mot sommerferien nå. Som flere av dere vet har jeg samarbeidet med Styrkecoach Roger Holmedal en stund og vi jobber meget godt sammen i team. Vi har begge ventelister på våre PT timer, men vi hadde lyst til å gjøre et prosjekt sammen og derfor skapte vi konseptet «GET FIT – Before Summer» for de av dere som trenger litt hjelp for å bli fit både fysisk og mentalt fram mot sommeren eller kickstarte deres livsstilsendring! Så om du vil møte sommeren litt lettere er dette noe for deg! 🙂

 

GET FIT – BEFORE SUMMER

Roger Holmedal & Lene Alexandra

 

13.april: Målinger, Innføring i kosthold 2 timer

14.april: Treningsprogram innføring (Fullkropp) 1,5 t

 

4.mai: Målinger , Trening Nytt program dag 1, 1,5 t

5.mai: Spørsmål, Trening , Nytt program dag 2 1,5 t

 

25.mai: Målinger , Trening Nytt program dag 1 1,5 t

26.mai: Spørsmål, Trening , Nytt program dag 2 1,5 t

 

15.juni: Siste måling, Sommerprogram

16.juni:  Roger & LA Extreme workout challenge

 

Kickstart din livsstilsendring!

Handleliste

Styrkeprogram

Før og etter bilder

Intervall program

Målinger

Trene med likesinnede

Intern facebookgruppe

 

Skal du delta på dette programmet er det viktig at du har litt kjennskap til styrketrening fra før av og for eksempel klarer å ta en bra knebøy. Hvis ikke er det bedre at du booker private PT timer og får inn teknikken før du velger å delta i en gruppe som dette.

Sted: På PT kompetansesenteret Optimal trening i Theresesgt

Pris: 4900 kr per pers

NB! Begrenset antall plasser

 

For påmelding: la@lenealexandra.com

Vi gleder oss til å hjelpe dere fram mot sommerformen!

 

Mvh Roger Holmedal & Lene Alexandrra