EVALUERING

Nå er det ikke mange dager igjen av februar og prosjektet styrke og prestasjonscoach Roger Holmedal og jeg startet sammen. Målet var 100 kg i markløft, 10 dips og 10 chins + vi skulle se hvor mye muskelmasse vi kunne bygge på kroppen min fra november t.o.m februar. (Altså under en 4 måneders fase) Roger reiser til USA i morgen, så derfor avslutter vi noen dager før.

Vi har kjørt en periodisering hvor vi har variert mellom styrketrening for muskelvekst og styrke. Jeg har hatt best framgang i styrken og best muskelvekst i skuldre og rygg. Min konklusjon er at det er hardt arbeid å bygge muskler! Så jeg har stor respekt for de som bygger muskler uten og bruke dop. Og til dere jenter som tror dere blir store av å trene litt vekter? Come on! Man må spise så sinnsykt mye og trene beinghardt for å bygge muskler.

Markløft:Fra maks på 72,5 til 90 kg ( Trodde jeg skulle greie 100 kg under denne perioden, men tydelighvis var markløftmålet en større utfordring enn dipsen. Jeg trodde det var motsatt..)

Dips: Fra 3 til 10 dips ( Lenge før mars. Trente mye armer i starten og derfor gikk dette plutselig veldig lett. Det var en positiv overraskelse. LETT! )

Chins: Fra 1 til 8 chins (Jeg greide 9 i dag, men vi ønsker ikke telle med den siste siden den var ikke særlig pent utført;)Ooops..)

Bonus: Vi har ikke hatt fokus på benkpress, men min maks var på 45 kg og nå kjører jeg 40 x 5. Altså har jeg blitt sterkere i benkpress uten å ha fokus på det.

Muskelmasse: Fra 47,4 til 48,7 kg ( Jeg sliter med å klare å stappe i meg nok mat. Spiser som en mann, men det holder ikke. Må spise som flere mannfolk til sammen. Den siste målingen hadde jeg økt 800 gram på 3 uker. Det var forsåvidt ganske bra. Alt er relativt. Roger skulle gjerne sett at jeg økte mer seff 😉

Evaluering: Jeg kommer til å nå alle målene mine. Det tar bare litt lenger tid;)  Og hadde jeg ikke satt meg disse målene så hadde jeg ikke oppnådd de resultatene jeg nå har nådd. Nå skal jeg ha fokus på hypertrofi en periode og når Roger kommer hjem fra USA skal vi sette nye mål og jobbe med nye fokus områder. Gleder meg!

Jeg kommer også til å klare 100 kg i markløft + 10 chins også om ikke så altfor lang tid kjenner jeg på meg, men nå endrer vi fokus en periode. Jeg gjorde dessuten 10 Handstand pushups i helgen just for fun og tror jammen jeg skal kunne klare mange flere om jeg har lyst. Men nå blir det først fokus på muskelvekst en periode og hamstring og ass blir hovedfokus 😉 JIPPI! Gleder meg til asspump! Det er så digg 😉

Deilig å ha mål å jobbe mot. Mye mer motiverende å trene da! Og supert å jobbe i team 🙂

<3 LA <3