«MENTAL TRENER»

Nå er min prosjektoppgave om mental trening og målsetting klar og jeg må forberede meg på å presentere den for klassen. Jeg er meget fornøyd med struktur og innhold i presentasjonen. Så nå blir fokuset på å kjøre igjennom presentasjonen flere ganger og forberede meg på best mulig måte så jeg får tommelen opp for mine presentasjonsferdigheter:)

Ine Pettersen er golfspiller og en av de jeg veileder og trener. På mental trener kurset har vi hatt kandidater i praksis og Ine har vært en av de jeg har praktisert mental trening på. Dette har resultert i at hun har satt seg noen hårete mål og jeg gleder meg til vi sammen skal nå de:) Herlig å se hvilken passion hun har for golf!

Min triathlet Kenneth Arvesen (til venstre for meg) som jeg har trent siden høsten 2011 er også en av de jeg har praktisert mental trening på i høst . Han hadde aldri vært med i triathlon da han begynte å trene hos meg. I år har han deltatt i 4 sprint triathlon (Tønsberg, Trollveggen, Oslo triathlon og verdens største triathlon i London sammen med «LA Fighters». Mestring gir økt selvtillit:) Neste år deltar han i Ironman og han har etter å ha trent mer mentalt satt seg store langsiktige mål.

Jeg føler meg utrolig heldig som tiltrekker meg så ambisiøse, målbevisste og herlige mennesker;)

Mine utøvere imponerer meg og jeg beundrer de sterkt!

Jeg har uten tvil drømmejobben!!:)

Under finner du link til RAW Performance hvor jeg tar min sertifisering:

http://www.raw-performance.no/