«Jeg er stolt av deg jenta mi»

Jeg fikk tilsendt dette bildet i dag. Min far er i Fillipinene og hadde tatovert et bilde av min bror og meg på armen sin. Min far har aldri sagt til meg at han er stolt av meg. Da jeg var yngre jobbet han ofte og mye. Han hadde to jobber. Da han ikke jobbet lå han og sov på sofaen. Han jobbet hardt for at vi skulle komme oss på ferier og ha det godt. Jeg har nok arvet arbeidsmoralen fra min far. Han jobbet og han kjørte meg på håndballtrening og kamper. Så var jeg med han og så på biler. Vi snakket så og si aldri sammen. Det sies jo at den generasjonen ikke har for vane og utrykke følelser. Etter å ha hatt en del samtaler med andre jenter om deres fedre har jeg forstått at det ikke bare er meg som har hatt et lignende forhold til sin far. Det er flere enn meg som så gjerne skulle ønske at sin far sa «Jeg er stolt av deg jenta mi». Men folk er forskjellig og det må vi bare respektere. Jeg har ikke snakket med min far på en stund siden jeg var i Spania på besøk sist. Da mente han at jeg jobbet for mye. Ja, du hørte rett. Det kom fra han som var helt lik da jeg vokste opp. Jeg er jo gründer og driver eget selskap. Det har aldri min far gjort. Han sa forresten en gang at da hadde han nok jobbet seg ihjel. Uten at han sa det direkte tolket jeg det som om han hadde stor respekt for det jeg gjør. Vel, jeg velger å tolke det positivt og jeg velger også å tolke dette bildet som et tegn på at min far er stolt av meg. Vet ikke hvorfor, men det betyr mye for meg at mine nærmeste er stolt av meg <3

Jeg måtte felle en tåre og ble veldig rørt da jeg så dette bildet. Jeg velger å tolke det til  «Jeg elsker deg jenta mi»

Takk pappa <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *