LA Lifestyle – Vi er ikke bare ekstreme!


Jeg tenkte det kanskje er på tide å fortelle alle litt mer om hva vi i LA Lifestyle jobber med og brenner for. Vi har fått et inntrykk av at mange tror vi kun driver med fitness, og det å jobbe mot det ekstreme. Ja, tidvis er vi ekstreme og trener mot eller coacher utøvere mot prestasjon. Vi har hatt mye fokus på fitness siden vi startet opp da vi ønsket å vise at dette er noe vi er veldig dyktige på. Vi har hatt flere atleter som har fått pallplasseringer og prestert veldig bra innenfor grenen Bikini Fitness. Da jeg selv var med og coachet Team LA Lifestyle forrige sesong sammen med Vibeke Litland da jeg selv debuterte på NM havnet to av våre dyktige bikini fitness atleter på landslaget. Men dette er bare en liten brøkdel av hva vi i LA Lifestyle jobber med.

I hovedsak så hjelper vi de fleste kundene våre med å bli den sterkeste utgaven av seg selv. Det å bidra til å hjelpe de å gjennomgå en livsstilsforbedring. Hva dette innebærer er ulikt avhengig av hver enkelt person. Vi er opptatt av å se hvert enkelt menneske og tilrettelegge treningsplan og kosthold i henhold til våre kunders mål så  de lykkes. Vi ønsker å bidra til at de holder en balanse i hverdagen, vi ønsker å styrke dem både på innsiden og utsiden, og gjøre at de takler hverdagens utfordringer på en lettere og mer bevisst måte. Sammen bygger vi en grunnmur og ønsker bidra til å skape en grunnmur ved å fungere som en støttespiller og skape tilhørighet.

Dette er noe vi brenner sterkt for, og det er ingenting som gir oss mer glede enn å se at våre kunder finner sin balanse og klarer å finne en livsstil som de kan leve med over tid. Vi er opptatt av å være et fristed hvor hver enkelt kunde som kommer til oss føler seg akseptert og velkommen slik at de kan føle seg trygge og ivaretatt så de kan blomstre og utvikle seg.

Både blant våre webcoaching kunder og våre deltagere på Bikiniakademiet, så har de fleste gjennomgått en livsstilsendring, og de er blitt sterkere fysisk og psykisk. Mange har gått ned i vekt og flere har kommet seg ut av depresjoner. Ved å delta på Bikiniakademiet og dele erfaringer med andre kvinner i ulike aldre som alle har hatt ulike utfordringer blir det ofte enklere å takle utfordringer og å jobbe hardt for å nå sine mål.

Sammen er vi sterkere!

Når man kommer dit i livet hvor man har fått ‘’ NOK ‘’ og man har lyst til å gjøre en endring, da er det ikke alltid like lett å ta tak i dette på egenhånd. Og det er nettopp derfor vi er her, og vi ønsker å bidra til at våre kunder skal klare å gjennomføre sin livsstilsendring. Dette gir oss enormt mye mening. Derfor har vi tett oppfølging, slik at våre kunder til enhver anledning har en coach som tilrettelegger og støtter dem underveis. Det vil alltid være de periodene som alt går som en lek, og kundene føler de kan klare alt, men de periodene det er tøft, ja de vil komme de også, og uansett i hvilken fase du er i under din endring, så er det utrolig godt å ha en å støtte seg til, en som heier, en som veileder, en som trøster og gir gode råd, og en som virkelig bryr seg om deg.

Våre kunder kan betro seg med alt til oss, og vi vil alltid lytte og komme med våre beste råd for hvordan de skal takle de utfordringene de måtte møte i sin hverdag enten det måtte være på trenin, i jobb eller privat. Vi har selvfølgelig ikke alle svarene, men vi stiller gjerne spørsmål som skaper en bevisstgjøring. Vi har tro på at du har et enormt potensial og at du sitter med alle svarene i deg selv. Våre kunder har også ulike mål og ulike utgangspunkt, og derfor er alle våre programmer skreddersydd til hver enkelt kunde. Vi tenker alltid langsiktig når vi inngår samarbeider med våre kunder siden vi er opptatt av å skape gode og varige resultater. Og det krever tid og kontinuitet og gjøre endringer og forbedringer. Da er det viktig at både vi og våre kunder er villig til å forplikte seg og gjøre det som skal til. ALL in! Vi har verktøyene og kunnskapen, men vi kan ikke trylle. Vi er avhengig av å ha våre kunder med på laget og at de er villig til å gjøre det som skal til.

Noen skal mye ned i vekt, noen har livsstilssykdommer som de vil komme seg ut av, noen ønsker å kunne ha mer energi og overskudd til hverdagen, noen skal delta i et løp eller konkurranse, og noen vil kanskje stille i fitness. Vi ser ofte at mange har utfordringer med Depresjoner, spiseforstyrrelser, angst. Føler vi at noen har lidelser utenfor vår kompetanse og vi ikke kan klare å hjelpe våre kunder sender vi de videre til spesialist. Men uansett hva målet er, så vil vi etterstrebe etter beste evne og tilrettelegge til hver enkelt, gi dem den støtten, motivasjonen og de verktøyene de trenger på veien, for å nå sine mål.
Vi setter stor pris på hver eneste person som tar kontakt med oss i LA Lifestyle og ønsker at vi skal hjelpe dem. vi er ydmyke og tar gjerne imot feedback, da vi er av den oppfatning av at vi aldri blir utlært. Vi kan alltid lære mer.

Vi har bred kompetanse innad i vårt Team, og vi har jobbet med alle mulige mennesker. Vi har kunder fra 18 til 60 år, lokalisert over hele landet i Norge + noen kunder fra utlandet. Vi ønsker at LA Lifestyle skal være et sted for de som ønsker å bli en sterkere utgave av seg selv. Hos oss er du velkommen selv om du er fargerik og annerledes eller du er ekstremt dyktig på ditt felt. Vi følger antijanteloven og ønsker at du skal lykkes. Vi er sterkt i mot mobbing og vi lar oss inspirere av de som tør tenke stort og satse. LA Lifestyle er vårt lille Los Angeles i Norge hvor vi ønsker å være et fristed hvor du kan være deg selv. Det eneste vi krever fra deg er at du behandler dine medmennesker med respekt, er ærlig og snill. Vi kan alle feile, men vi kan lære av våre feil og vi kan endre oss og bli bedre om vi ønsker det. Vi har ofte hatt hatt kunder som har hatt det tøft oppigjennom og trenger en utenforstående støttespiller å lene seg på, samt de som har mer ekstreme mål og som har mer prestasjonsrettede mål. Sammen finner vi den coachen som passer for deg eller hjelper sammen med deg å finne veien du skal gå.

 

LA Lifestyle – Freedom & courage to follow your dreams

Folkehelsen i Norge er dessverre et stort problem, og vi ønsker å bidra til at flere skal klare å komme seg opp og ut av sofaen. Litt er bedre enn ingenting, og hvis du starter med små steg i riktig retning, så vil du til slutt nå ditt mål, og vi hjelper deg gjerne på veien mot ditt mål. Vi vet at veldig mange ikke tør å gå på treningsstudio i dag. Noen tror de må gå ned 5-10 kg for og i det hele tatt gå på gymmet.

I LA Lifestyle heier vi på alle som jobber hardt for å nå sine mål enten det er å komme opp av sofaen , mestre papparollen kombinert med å være leder eller det handler om å prestere i Fitness, Norsemann eller på Oslo maraton

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *