Jeg hadde ikke hjerte til å spørre Arnold Swarzenegger om en selfie

 

Det har vært ekstremt hektisk over en lenger periode nå og det har skjedd mye endringer på kort tid. For å være ærlig har jeg kun fokus på det som skjer nå og framover siden det er lite jeg får gjort med det som har skjedd. Det eneste jeg kan gjøre er å beklage om jeg har gjort noe galt og be om tilgivelse enten det er noen andre jeg har gjort vondt eller meg selv. Om jeg gjør meg selv noe vondt er jo opp til meg og hvordan jeg velger å reagere på det jeg selv utsetter meg selv for. Er det noe jeg virkelig har blitt bevisst på de senere årene er det å styre mitt eget tankesett og jobbe med å ha en best mulig tilstandskontroll for prestasjon uansett arena jeg skal levere resultater på. Jeg er ofte i prestasjonsmodus og hopper inn og ut av ulike bobler hvor jeg går dypt inn i ulike roller for å nå mine mål. Jeg har tilegnet meg evnen til å stenge alt annet ute. Nå har jeg lært meg å skru av eller å legge til siden følelsene om det skulle være behov for det. Det var en periode jeg ikke trodde dette var mulig og jeg trodde ikke heller jeg ville dette heller. Men etter å ha blitt leder for mange mennesker og ofte utsatt for mye press og stress har det vært nødvendig for meg å kunne skru av bryteren litt til tider. Dette betyr ikke at jeg blir følelsesløs og kynisk. Dette betyr bare at jeg er mer pragmatisk og tenker mer rasjonelt og løsningsorientert. Jeg skiller person og sak og jeg tar ikke ting like personlig. Det er viktigere at jeg tenker på løsning, mål og selskapet/ teamets beste enn å ta alt personlig. For det handler jo svært sjelden om meg. Jeg er bare en brikke i et spill som skrur litt her og der og sørger for at ting skjer. Som leder drives jeg av utfordringer og det å skape og drive et team fram mot et felles mål. Når jeg tenker meg om er jeg vel på en måte katalysator og pådriver. Det å se de jeg leder vokse på arbeidsgavene jeg delegerer til de gir meg enormt mye. Jeg digger å se mennesker bli en sterkere utgave av seg selv og jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med det jeg brenner for både som leder, coach, foredragsholder og på alle de andre arenaene jeg kommuniserer ut hovedbudskapet til LA Lifestyle som handler om at vi tror at du er den sterkeste utgaven av deg selv når du lever i tråd med dine verdier. Det er da du finner dine superkrefter og virkelig kan sprenge grenser og realisere deg selv på vei mot dine drømmer. Jeg tror at dette er essensielt for å kunne ha en god helse.

Hva har skjedd siden sist?

Team LA Lifestyle gjennomførte NM og det var herlig å se alle våre utøvere presse sine grenser og gi alt mot siste slutt.

Coach Mette Ulseth og Fride stolt av Karianne Holene som fikk 6.plass i sitt første NM i Bikinifitness.

Etter NM deltok jeg i Arnold Classic Barcelona hvor jeg fikk konkurrere mot de beste i verden.

På konkurranser i utlandet møter jeg alltid mange inspirerende powersisters 😉

Fitnessproff , Europamester og webcoach i LA Lifestyle Mette Ulseth som også har bachelor i fysisk helse var med meg som delegat og det var en utrolig inspirerende reise hvor jeg fikk mange nye kreative ideer til LA Lifestyle og ikke minst var det utrolig motiverende å se hvor bra det faktisk er mulig å bli. Jeg gikk rundt med hjerter i øynene og girlcrush hele tiden. WOW! So many gorgeous athletes! Det var stas å se Sergio Constanse i virkeligheten og han ga Mette og meg en singlet fra hans brand Be Legend hver samtidig som han var veldig hyggelig og ga meg et kompliment.

Etter Arnold Classic dro jeg videre til LA og Vegas da jeg skulle på photoshoot, i noen møter, hente inspirasjon og forsøke ha litt ferie. Wow, beste ferien ever med de beste ingrediensene. Bildene fra photoshooten ble knallbra og jeg gleder meg til å dele de med dere. Så fikk jeg trent med mange dyktige atleter og venner av meg på Golds gym som ligger på Venice Beach. Jeg leide først et hus ved beachen der rett ved Golds Gym. Jeg var innom The Firehouse og spiste en digg bodybuilder frokost og dette anbefales om du først er på “fitness reise” til LA. Jeg møtte Calum Von Moger som jeg vil si er nådtidens  Arnold Swarznegger som forøvrig trente ved siden av meg da jeg trente benkpress. Etter å ha vært en offentlig person i over 15 år hadde jeg faktisk ikke hjerte til å spørre han om en selfie. Jeg følte jeg måtte respektere hans privatliv. Men det var utrolig inspirerende å trene på et gym med så mange som har samme lidenskap som meg og som jeg både beundrer og respekterer på grunn av deres harde arbeid. Nok en gang fikk jeg tårer i øynene. Jeg snakket også med Charles Glass som har coachet mange av de store proffutøverne og kjendisene i Hollywood. Det var meningen jeg skulle trene med han og intervjue han, men desverre måtte han flytte vår avtale og da var jeg allerede i Vegas. Well, next time. Cause I have to go back ofcourse. Og det kan ikke bli for lenge til 😉 Jeg følte meg SÅ hjemme og det var så deilig å føle meg så fri sammen med andre fargerike og open minded mennesker som var ekstreme på hver sin måte.

Den andre delen av reisen i LA bodde jeg på Sixty hotel i Beverly Hills og det var meget bra. Hipt og trendy interiør , super service, god mat og sentral beliggenhet. Shooten jeg gjorde startet ved poolarea på rooftop på hotellet , ved Hollywood skiltet og vi kjørte litt street og grafittilocations ved Melrose. Fitness & Lifestyle i tråd med både LA Lifestyle og et brand som jeg nå samarbeider mye med. Vi var et supert team. Fotograf Christopher Brown, video, makeupartist og hair fra LA. Damn, jeg fikk stort Hollywood hair for å si det sånn. I LA trengte jeg ikke engang be om det gitt. Big is beautiful og jeg følte meg hjemme. hehe. I LA sklir jeg rett inn og dette er jo grunnen til at jeg har skapt LA Lifestyle i Norge. Et lite Los Angeles hvor man kan være seg selv. Det er lov å være fargerik og annerledes og vi heier hverandre fram. Jeg møtte SÅ mange herlige mennesker i LA. Folk sier at menneskene der er fake og at man ikke får ekte venner der. Vel, jeg vil heller de skal være så blide og imøtekommende fake enn ekte og grinete;) Når jeg kom inn på Golds gym var noe av det første som skjedde at jeg fikk komplimenter for fysikken min og jeg ble kalt Miss Norway. Fake eller ikke.  Jeg må si jeg synes det er hakket mer hyggelig enn at noen himler med øynene fordi jeg kler meg fageriktt og viser mye hud slik min stil er.

De siste dagene av reisen gikk turen til Las Vegas. Da bodde jeg på Wynn som var et lekkert og classy hotell som absolut er verdt å besøke. Å reise til Vegas koster ikke så mye og hotell der er dessuten ikke så dyrt siden de ønsker at flest mulig skal komme dit og bruke penger på casinoene. På Wynn var det lekkert design på hotellrommet, spaet var HELT amazing. Det har vunnet pris i Forbes magazine. Ganske stive priser riktignok, men det er det visst på hotellene som ligger på «The Strip». Bra hotellgym var det på begge hotellene jeg bodde på. Sixty i Beverly hills lå i gangsavstand til Whole Food med masse deilig sunn mat, men også i nærheten av Spago verdenskjent restaurant som jeg spiste på, Urth Caffe som serverer sunn frokost og lunch, men også 208 restaurant og cheescake factory som er en av mine favoritter.

I Vegas var jeg på showet på Treasure Island med Cirque De Soleil og når jeg ser så flotte kropper og disiplin begynner jeg alltid grine. Det slår ikke feil. Jeg blir så imponert og rørt over alt det harde arbeidet som ligger bak. Alle timene med spesifikk øvelse for å presentere noe så vakkert og gjennomført på scenen som de gir alt på hver dag. WOW! RESPEKT!

Etter et halvt år på diett ga jeg meg en uke fri. Jeg trente det jeg følte for å spiste det jeg ville. Jammen blei jeg tipsy en dag og gitt. Jeg la på meg alle kiloene jeg brukte et halvt år på å gå ned i løpet av en uke. Back to offseason i rekordfart. Jeg dreit i reversediet denne gangen og det er helt greit. Litt ekstra fett på ræva gjorde jammen godt for humøret 😉

Dette er den beste turen jeg har hatt hvor jeg møtte så mange herlige mennesker og blitt en enda sterkere utgave av meg selv. Jeg blir alltid så kreativ og tenker større når jeg er ute og reiser. Og da spesielt i Los Angeles og Vegas. Nå har jeg gjort en del endringer og har et litt annet fokus framover. Skal bli deilig med litt variasjon og jeg ser fram i mot en spennende fase vi nå går inn i.

Tusen takk for alle hyggelige meldinger og heiarop underveis mot mine mål. Dere er HELT amazing <2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *