Kjærligheten gjør meg sterkere

Da jeg var yngre var jeg en håpløs romantiker og gikk lett all in. Faktisk gikk jeg så all in at jeg skremte bort mannfolka. Det har tatt en del år og forstå hvordan de fungerer og etterhvert innså jeg vel egentlig at jeg kunne jo ikke akkurat generalisere menn heller på grunn av dårlige erfaringer. Jeg innså at jeg hadde kjørt meg selv fast i et negativt tankemønster når det kom til menn, kjærlighet og forhold på grunn av mindre gode erfaringer. Selv valgte jeg å gå i terapi og gjør det fortsatt for å endre mitt tankesett og mine sannheter i forhold til disse temaene. Når vi mennesker gjør endringer er det jo fort gjort å få tilbakefall.

Det var faktisk Stian som gjorde meg bevisst på denne utfordringen jeg hadde da han heldighvis er veldig interresert i psykolog, selvutvikling og kommunikasjon som meg. Vi ønsker jo begge hele tiden å bli en sterkere utgave av oss selv og er bevisst på at vi alle mennesker har sider vi kan velge å forbedre om vi ønsker det. Jeg er overlykkelig over at Stian sa i mot meg. Jeg hadde nemlig klart å skape en sannhet om at «Jeg er ikke kjærestejente» ,  «Jeg kan ikke stole på menn». Dette var en beskyttelsesmekanisme forstod jeg etterhvert. På andre arenaer har jeg en annen innstilling. Der kaster jeg meg ut i ting og tenker «Hva er det verste som kan skje? Uansett kommer jeg til å lære noe om jeg feiler. Så jeg trengte å overføre den tankegangen over på kjærlighet og forhold. Og det er der jeg er nå. Javisst er det skummelt, men Stian gjorde at jeg turte ta sjansen igjen.

Det var en tid jeg absolut ikke trodde jeg ville tørre å ta sjansen på kjærligheten igjen, så jeg må si jeg ble overrasket over meg selv da jeg nå valgte gå inn i et forhold igjen med Stian Lindblad. Men hva er det verste som kan skje? Jeg er overbevist om at jeg kommer til å lære masse. Det har jeg allerede gjort. Jeg har lært mye om meg selv og om annet. Jeg forsøker leve i nuet og nyte hver eneste dag. Jeg merker det kan være utfordrende å konsentere seg med en så sexy mann ved min side og det hender jeg blir vippet av pinnen. Men jeg merker at det er bra for meg. Vi ler, griner og diskuterer sammen. Stian er bra for helsen min. Han gir meg trygghet og støtte ved å tørre vise kjærlighet og nærhet samtidig som han utfordrer meg. Jeg merker at jeg får mer energi og får utrettet enda mer på jobb.

Stian har nå dessuten blitt vår første mannlige utøver i Team LA Lifestyle og jeg er veldig stolt over hans pågangsmot, disiplin og brennende engasjement for trening. Smilet hans sjarmerer meg i senk. I går designet jeg hans diett og det er supert å ha en kjæreste som har samme lidenskap og interresser som meg selv. Det er så mye jeg slipper å forklare siden våre rutiner var ganske like og vi derfor ikke behøvde gjøre for mye store endringer.

Jeg må innrømme jeg synes det er litt skummelt å være i et forhold igjen siden jeg har brent meg noen ganger ved å være naiv og godtroende i starten, men jeg krysser fingrene og håper forbannelsen nå blir brutt. Jeg er lei av tull og ønsker faktisk å få dette til å fungere. Uansett kan man ikke vite hva som skjer i framtiden og vi har ingen garantier. Vi kan ikke kontrollere og styre andre mennesker. Derfor velger jeg å nyte hver dag. Vi aner ikke hvor lenge livet varer, så det handler om å få maks ut av livet og leve nå.

Så nå pakker vi kofferten og reiser på vår første kjæresteferie til Cannes sammen

Love is in the air <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *