Min aller første Vlog :)

 

 

Nå er min kjære og jeg i Cannes på ferie. Jeg har fått stadig mer sansen for youtube i det siste da jeg trives stadig mer med å utrykke meg visuelt på video. Ofte føler jeg at det er enklere for meg å gjøre meg forstått og vise flere fasetter av min personlighet på film. Flere av dere har ønsket å se mer personlige sider av meg og jeg håper at jeg kan inspirere og dele av tips og erfaringer på youtubekanalen min 🙂

Jeg ønsker alltid å inspirere til at dere blir den sterkeste utgaven av dere selv. Kom gjerne med innspill og ønsker til hvordan jeg kan forbedre min youtube kanal. Siden jeg er nybegynner har jeg alt å lære og jeg setter selvfølgelig pris på all hjelp jeg kan få.

Det er superdyktige Jon Anders Martinsen som er min youtubeprodusent og videograf. Han er så fab <3

 

Nå er min kjære og jeg på ferie  Cannes. Litt vlogging blir det muligens herfra også <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *