23 VS 35

Foto fra v: Se og Hør fra Idol, Min første bikinifitnesskonkurranse som jeg vant i Los Angeles, NM 2016 hvor jeg debuterte med en 3. plass.
Den største endringen her er mentalt som dere kanskje ser på ansiktsutrykk og kroppsholdning. Ved blant annet å utfordre komfortsonen og øke min kunnskap har jeg opplevd mestring og økt selvtillit som har gjort meg gradvis mer selvsikker med årene.
På bildet til venstre var jeg tidlig i 20 årene. Jeg var usikker med angst, depresjoner og spiseforstyrrelser. Jeg hadde ingen tro på meg selv og følte alt jeg hadde av verdi var mine 1,2 kg silikonpupper.
Bildet i midten ( januar 2016) er fra jeg valgte følge en drøm om å stille i Fitness i Los Angeles. Drømmen hadde jeg hatt siden jeg var 16 , trente på Haralds gym i tidlig 20 årene og var inspirert av blant annet Lena Johannesen, Monica Brant og Timea Majorova.
Bildet til høyre er fra NM 2016.  Flere i norsk fitnessbransje mente nivået i konkurransen jeg deltok i da jeg først stilte i USA ikke var bra nok. De utfordret meg til å stille på NM og det gjorde jeg sammen med mitt eget Team LA Lifestyle hvor vi var så heldig at 2 av jentene vi coachet Martine Sagen og Kristin Kløve-Graue fikk 2 plass? Line Søraa fikk 5 plass ? og jeg var så heldig å få pallplassering og debutere på NM med en 3 plass selv her hvor det var høyere konkurranse???? 2 av jentene havnet på Landslaget og deltok på Nordisk mesterskap mens jeg var med som coach. Wow, så gøy! ❤️??
Mitt fokus har først og fremst vært å gjøre dette for å lære fordi jeg liker å lære ved å gjøre. Jeg stilte først og fremst for å realisere en drøm , men også for å bli en bedre coach. Samtidig ønsket jeg å komme i mitt livs beste form og å se hva som var mulig. Kunne jeg løfte rumpa i en alder av 35? Svaret ble JA jenter og økt kunnskap ???
Jeg angrer ikke et sekund. For jeg har lært SÅ mye og jeg har truffet så mange inspirerende målbevisste mennesker i fitnessbransjen. Det føltes litt som å komme hjem.
Jeg er utrolig rørt og takknemlig over alle de rause menneskene i fitnessbransjen og over alt jeg har lært. Mange har lett for å forhåndsdømme folk i fitnessbransjen , dra alle over en kam og si vi bare er opptatt av kroppen vår. Dette er FEIL! Selvfølgelig er vi opptatt av kroppen vår, men ikke på noen annen måte en Picasso var opptatt av sine malerier, Petter Nordtug er av sine ski Og Jan Thomas er i forhold til sin lidenskap for Beauty.

Foto: Dreamstime.com
Jeg er ikke flau over å si at jeg som kvinne er opptatt av kroppsdesign OG helse. Det ene utelukker ikke det andre. Det indre og ytre henger sammen. De fleste er dessuten opptatt av hvordan de ser ut selv om de ikke tør si det høyt fordi det ikke er i tråd med janteloven og blir upolitisk korrekt. Lets be honest!
Vi i LA Lifestyle tror at du er den sterkeste utgaven av deg selv når du lever i tråd med dine verdier. Ikke lev opp til samfunnets forventninger. Gjør mer av det som gjør DEG glad! Det er NÅ VI LEVER!
La oss følge Antijanteloven og være stolt av oss selv og være prestasjoner!
Javisst kan vi alltid forbedre oss selv om vi er bra nok!
Ja til frihet og respekt for ulikheter!
Nå er målet og slå fjorårets form på NM og klarer jeg det tror jeg jammen jeg velger å stille på NM igjen? Det var så gøy! skikkelig Fitnessparty og folkefest!
La oss gjøre Fitness til den nye folkesporten og fylle Chateu Neuf ????????? Kommer dere? Bli med da vel!!
www.lalifestyle.no
Foto: v Se og hør
Foto:  Jørgen Orlin
#coachlenealexandra #trainwithlenealexandra #transformation #ironmanmagazine #treningsforum #nkf #ifbb #npc #bikinifitness #change #fitness #losangeles #usa #fitexpo #ironmannaturally #inspiration #lalifestyle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *