Vibeke Litland – In it to win it

Foto: Vibeke Litland nr to fra venstre

Video: iformt.no

Jeg vil at dere skal se intervjuet med tidligere Europamester i Body fitness , fitnessnerd og vår webcoach Vibeke Litland som har lært meg enormt mye om Fitnessbransjen. Det sies at man blir som de man omgåes, så det gjelder å tilbringe tid med mennesker som gjør deg til en sterkere utgave av deg selv. Jeg er veldig stolt over å ha Vibeke med på teamet og det er en ære å få lov til å lede så talentfulle, hardworking ydmyke mennesker. Jeg må si jeg føler meg priviligert og takknemlig. Jeg blir så rørt når jeg ser jentene mine lykkes. Nå er Vibeke all in på ny konkurranseoppkjøring og jeg kjenner jeg blir inspirert av hennes  «All in» attitude. Vibeke går for gull! Jeg gleder meg sånn til å se henne på scenen 🙂

Vibeke har for øyeblikket venteliste. Ønsker du å stå på ventelisten kan du ta kontakt vibeke@lalifestyle.no

Vi har også flere superdyktige webcoacher i www.lalifestyle.no og vi brenner alle for å bidra til at du når dine mål og blir den sterkeste utgaven av deg selv!

Er du klar for å gå all in? Ta kontakt og kom i ditt livs beste form da vel! Fitness er gøy!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *