Jeg ble utfordret til å dra i gang en LA Lifestyle weekend!

 

I can’t believe this is actually happening. For en stund tilbake arrangerte LA Lifestyle en workshop med foredrag og treningstimer på Fitness Express Storo. De som deltok var veldig fornøyd og ei av de som var med har tidligere vært med meg på en av de første Treningsreisene jeg ledet for en del år tilbake. Nå utfordret hun meg til å dra i gang en LA Lifestyle WEEKEND! Ja, du hørte rett! Siden hun hadde tenkt tanken tenkte jeg «Why not?». Hva er det verste som kan skje? Det hadde jo vært HELT rått å få til tenkte jeg og Team LA Lifestyle. Så nå er muligheten her mye takket være Marina Lauritzen. Så jeg håper det er flere enn henne som ønsker å bli med oss til fjells i ekte LA Lifestyle ånd med fokus på Girlpower, antijante og samhold!

Nedenfor leser du info om arrangementet og hvor du kan melde deg på:

Foto: Jørgen Orlin

Vi treffer så mange av dere på nettet, men vi har lyst til å treffe dere IRL og trene sammen med dere. Vi har blitt en familie med mange LA Lifestylers og vi ønsker å bli bedre kjent med dere samt å dele vår kunnskap for å bidra til at dere blir den sterkeste utgaven av dere selv!

En skikkelig Girlpower weekend med me time og fokus på oss selv jenter! På Norefjell! Perfekt sted for oss å fylle energilagrene sammen eller hva?

booking@norefjellskiogspa.no

 

Vi sees til fjells! <3

LA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *