Cant help it.. I`m in love <3

https://youtu.be/cg3TMLJ8yRU

Jeg hadde nesten glemt hvor tullete man blir når man er forelsket. Planen min var aldri å gå inn i noe forhold nå. Egentlig følte jeg vel ikke at jeg hadde tid til det og at det ville være urettferdig å innlede et forhold.  Men jeg ønsket meg en blid, kosete muskelmann.. Nå er det bare 7 dager til vi reiser på ferie til Frankrike og gjett om jeg gleder meg. Takket være Stian har jeg blitt flinkere til å ta meg fri i helger og jeg har faktisk rukket å glede meg til ferien til og med. Jeg har fått tid til å handle meg nye bikinier , booket og planlagt reisen samt meldt meg på kostholdsveilederkurs som jeg skal lese på beachen.

Jeg kjenner jeg er litt fjåsete nå som jeg er forelska, men jeg har bare bestemt meg for å nyte det. Det er så deilig! Mannen min er jo så flott! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *