Hvilke produkter bruker du?

Foto: Rolf Ørjan Høgset

Det er mange av dere som kontakter meg og spør meg hvilke produkter jeg bruker på huden min. Når det gjelder hud er dette noe jeg er spesielt opptatt av og det har jeg vært siden jeg var ca 16 år gammel. Jeg har testet de fleste produkter på markedet og kommet fram til noen produkter jeg mener fungerer bra for min hud. Jeg anbefaler ALDRI noe jeg ikke synes gir gode resultater da dette også handler om troverdighet og min egen integritet. Ingen kan betale meg for å anbefale noe. Hos meg er det rene ord for penga som gjelder. Det er viktig for meg at dere som følger meg har tillit til meg og jeg ønsker selvfølgelig kun å anbefale de beste produktene til dere slik at dere kan få best mulige resultater.

Først og fremst har jeg tro på at en sunn livsstil med et rent kosthold, nok søvn og å unngå stress er viktig for å holde en sunn og fin hud.

Hvilke produkter jeg bruker kan endre seg, men de produktene og seriene jeg nå bruker mest er:

  1. Elizabeth Arden Pro: Jeg har en blandingshud og syrer fungerer fint for å holde min hud i sjakk sammen med en god dyprens hos hudpleier ca 1 gang per mnd.

Dette er en dagkrem med litt farge og solfaktor.

Dette er et serum jeg har under kremen med salisylsyre for å regulere talg og urenheter samt for fine linjer.

Dette er en nattkrem som tilfører mye fukt til huden. Det er viktig og ikke bare tørre ut huden med syrer, men å tilføre nok fukt. Får ikke huden nok fukt vil det ofte oppstå  urenheter under overfalten. Så husk å drikke nok vann også!

  1. Zo – Dette er også en serie med syrer som jeg synes fungerer bra mot urenheter.

Dette er en exfolierende rens som gjør huden ren og fin. Rens er det aller viktigste så om det står på økonomien og du skal velge ET produkt vil jeg velge en god rens. Legg deg ALDRI med makeup. Rens godt!

  1. Babor – Babor er deilige kremer som gir en herlig hverdagsluksu.  Jeg velger gjerne enten talgregulerende eller fuktigivende avhengig av hva hudpleier mener huden min trenger de ulike tidene på året.

Denne er fra Babor og gir fukt.

  1. Carita – En deilig luksus serie som tilfører mye fukt

Carita er en deilig ekslusiv serie. Det er fint å gi en Divatreatment med Carita eller deilige produkter til en venninne som virkelig fortjener det <3 Dette siste produktet er en fuktmaske som jeg selv føler glatter ut fine linjer samt gir fukt , spenst og glød til huden din.

Dette er serier og produkter jeg mener er blant de aller beste. Jeg vil anbefale dere å gå til en dyktig hudpleier som skreddersyr hvilke produkter som er best for din hud. Men dere spurte hvilke jeg bruker og dette er de jeg bruker.

Jeg går også til dyprens og syrebandlinger i salong og når jeg er flink og tar meg tid til det holder huden seg finere i en hektisk hverdag 🙂

Takk for at dere spør . Herlig å dele <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *