Bikiniakademiet Kull 4 er i gang

#reklame

I helgen sparket vi i gang med høstens første samling på Bikiniakademiet hvor mange av jentene jobber hardt i håp om å få en plass på Team LA Lifestyle og få konkurrerer i Bikinifitness på NM høst. Flere av jentene er også med kun for livsstilsendring, for å bli selvsikre og noen ønsker å tenke langsiktig i forhold til sin deltagelse i Bikinifitness og har satt våren som et mål. Jeg synes det er bra at mange har begynt å tenke mer realistisk og at fokuset er mer på reisen og prosessen enn på selve målet. En risiko når noen er for besatt av å komme seg på scenen er at de går glipp av veldig mye på veien dit. På veien kan man om man er tilstede tilegne seg mye kunnskap, oppleve mestring og vokse mye mentalt. Samtlige av de som har gått på Bikiniakademiet hos oss sier de har vokst, blitt mer selvsikre og bevisst på hvem de er. Ja, vi har spesialisert oss på Bikinikroppen, men for oss handler det om så mye mer. For at Bikinikroppen skal være på plass må man også ha en god grunnmur og dette var blant annet noe av det jeg selv foreleste om i helgen da det tok meg selv mange år å innse dette selv. Måtte le da jeg fortalte om det.. Heldighvis er det aldri for sent å lære!

Selv instruerte jeg jentene i confidence og attitude. Jeg mener at det hjelper ingenting om du er superveltrent om du ikke føler deg trygg i din egen kropp og tør å ta plass. Det handler om å rette seg opp i ryggen og være stolt av den du er enten det er på scenen i bikinifitness eller det er i møte på jobben eller du holder en tale for din datter i konfirmasjon. Og hvordan være stolt av seg selv? Jo, gjør det du sier til deg selv at du skal gjøre. Hold det du lover ovenfor deg selv. Opplev mestring. Mestring gir økt selvtillit. Så det å utfordre komfortsonen gradvis og oppleve vekst vil høyst sannsynlig gjøre deg mer selvsikker. For mange er det utenfor komfortsonen og gå lettkledd på høye heler og skulle være sexy. Dette handler kanskje mye om at i Norge skal du være stolt av kroppen din, men du må for all del ikke vise den fram. Er det rart kvinner får spiseforstyrrelser?! Jeg mener at det som er aller mest sexy er en kvinne som er i balanse, har det godt med seg selv og utstråler stolthet og selvsikkerhet uavhengig av vekt eller fasong!

Silje er et fantastisk eksempel på dette. Hun var med forrige kull også og har gått ned 30 kg. Hun poserte som en dronning fra dag en og tar scenen og rommet med en gang hun kommer inn. WOW, for en herlig utstråling på den dama! Får helt frysninger når jeg ser henne posere!! Målet hennes er scenen i høst, så dette blir spennende! 🙂

Under ser du våre tidligere herlige jenter fra vi startet Bikiniakademiet og Team LA Lifestyle i 2015. Nå har vi en ny gjeng med herlige jenter med oss som jeg føler meg utrolig heldig over å bli kjent med. Jeg lærer ALLTID noe nytt ved å treffe nye mennesker. Vi har alle noe å lære hverandre.

Jeg er så utrolig stolt over Tina som jeg måtte da jeg ledet en treningsreise til Miami. Hun holdt i går foredrag om sin reise fra det hun selv omtaler som sliten trebarnsmor til nå snart utdannet personlig, trener, entreprenør, foredragsholder og koordinator for Bikiniakademiet. WOW, for en reise! Jeg så et enormt potensial i Tina da jeg møtte henne og hun har tatt hver eneste utfordring jeg har kastet henne ut i og nailet de. Dette har gjort at hun har vokst. Da vi første gang var på en photoshoot sammen turte hun knapt stå foran kamera om jeg ikke stod ved siden av og gjorde henne trygg. I går stod hun foran en forsamling og delte sin historie samt sin kunnskap om hvilke muligheter sosiale medier har gitt henne.

Foto: Pinterest – Never stop dreaming 😉

Jentene var heldige å fikk goodiebags med bikini, solkort, diett.no ++ 🙂

Guro er en av deltagerne og hun har bestemt seg for å nå målet om scenen. Det er så herlig med mennesker som har bestemt seg og går all in. Mennesker som er villig til å gjøre alt som skal til for å nå sine mål. Det er mange motiverte jenter på Bikiniakademiet i høst og jeg storkoser meg med drømmejobben! Jeg er i mitt ess når jeg får jobbe med min lidenskap og bidra til andres vekst i et fargerikt fellesskap hvor vi får leve i frihet med respekt for ulikheter! 🙂

 

For spørsmål eller søknad til neste runde av bikiniakademiet:

bikiniakademiet@lalifestyle.no 

(Poster mer bilder fra helgen etterhvert når jeg får lastet opp)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *