Stylet opp kjøkkenet med marmor og glossy benkeplate

#ad

Jeg trodde ikke jeg var så opptatt av interiør, men der tok jeg visst litt feil. Hehe.. Jeg føler jeg er in heaven. Endelig har jeg funnet drømmehjemmet mitt hvor jeg føler meg hjemme. Det føles godt å ha et trygt og godt hjem. Når jeg tenker meg om har jeg aldri følt meg mer trygg og balansert tidligere i livet enn akkurat nå.  Og jeg bryr meg om hvordan det ser ut rundt meg. Når det er vakkert og strøkent rundt meg gir det meg ro som gir meg en bedre helse.

Jeg forsøker og ikke ta helt av og bli interiørhekta, så jeg forsøker blande kvalitet med rimeligere alternativer. Jeg ønsker å være økonomisk når jeg pusser opp og styler leiligheten. Man MÅ jo ikke ha det dyreste av alt. Klart noen ting lønner det seg visst å investere i siden det skal vare i mange år. Her lytter jeg til mine rådgivere som alltid har rimeligere alternativer som ser bra ut. Jeg er heldig som har så mange ulike venner som er dyktige på hver sine felt.

Anja fra Naturstein montering tok kontakt og lurte på om jeg kunne tenke meg ny benkeplate og det var jeg selvfølgelig interresert i siden jeg visste de leverte kvalitet. Kjøkkenet som var i leiligheten da jeg kjøpte er fra ikea såvidt jeg vet. Men med Glossy kompositt benkeplate og marmor veggplater ble kjøkkenet fabulous spør du meg. Da jeg kom hjem fra trening og så dette ble jeg rørt. WOW! Vi la også opp veggplater i marmor. Omg!

Om dere ønsker å vite mer om detaljene og eksakt hva slags benkeplate og veggplater jeg har på mitt kjøkken kan dere bare ta kontakt med Anja i Naturstein Montering og hilse så mye fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *