Spis nok og næringsrik mat

#ad

fitkitchen

Jeg er så utrolig imponert over de som klarer å lage måltider fra bunnen og spise fancy nye retter hver eneste dag. WOW! Det klarer ikke jeg. Min hverdag er såpass hektisk at jeg må delegere bort både vasking og matlaging. Jeg er ikke akkurat noe konematerial med andre ord! Vel, det spørs vel hvem som ser. Jeg prioriterer hvertfall tiden min annerledes. Det som er helt fantastisk er at to supersøte gründerbabes i Fitkitchen forstod at jeg trengte de og at vi tenker likt i forhold til kosthold. Siden jeg konkurrerer i Bikinifitness, er opptatt av å ta vare på helsen min i en hektisk hverdag som fitnesscoach er jeg nødt til å få i meg næringsrik og nok mat for å prestere mitt beste. Som de sier:

HEALTHY Eating enough of the right food and working out. Healthy does not mean starving, ever! 

At Fitkitchen hjelper til med min foodprep gjør min livskvalitet og hverdag så mye bedre. Flere burde bestille mat fra de. Det gjør det SÅ mye enklere å spise sunt og å holde seg i shape. Om du skriver LA10 får du 10% når du bestiller! 

LA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *