Selvsikkerhet er sexy

scarlett

Du kan ta på deg en sexy trang kjole m høye heler og sminke deg for å føle deg mer sexy, men det aller mest sexy handler verken om utseendet eller fasong. Du kan ikke se det, men du kan føle det. Selvsikkerhet slår alt. Damn, så sexy det er når noen utstråler selvsikkerhet. Da spiller det ingen rolle hvilken fettprosent de har eller hvilken fasong de har. Its all about the attitude og man blir mo i knærne av å observere personer som bare tar rommet og tenker at de har det som skal til for å nå sine mål uansett arena. WOW!

Det å være komfortabel i sin egen hud og å utstråle selvsikkerhet fra innsiden er det som virkelig betyr noe. Hvem bryr seg om en svindyr Hermesveske om den blir båret på armen til en person som har en elendig utstråling? Det er innsiden som teller. Det handler ikke lenger om å leve opp til andre forventninger eller til media og samfunnets bilde av hvordan de mener du bør være. Det handler om hva du velger å tenke om deg selv og du trenger å finne din styrke fra innsiden. Er du sterk nok til å tørre å tro på deg selv?

Det er mange vakre kvinner som ikke ser hvor vakre de er og som har et negativt selvsnakk samtidig som det finnes kvinner som ved første øyekast kanskje ikke er den vakreste, men som oser selvsikkerhet og tør vise sin sensualitet. For å være sexy må du har styrke til å tro på deg selv og ha et positivt selvsnakk og tenke at du er stolt av deg selv.

Du kan ikke forvente å få bekreftelser av alle andre hele tiden som forteller deg hvor sexy eller vakker du er. Du må selv ta ansvar for å digge deg selv og fortelle deg selv hvor bra du er. Det handler om å trene deg selv mentalt så vel som fysisk. Hva du velger å si til deg selv er slik det blir. Så tenk deg sexy. It works! Sier du det mange nok ganger til deg selv er det slik du blir og du kan bruke verktøyet når du trenger det. Har du en dårlig hårdag eller har lagt på deg noen ekstra kilo i julen har det ingenting å si om du bare velger å tenke deg selv sexy and put on that attitude. Du har alt som skal til om du bare velger å tro på deg selv.

Mange jenter eller kvinner forsøker å trykke andre ned for å føle seg bedre. Det finnes ikke noe mer usexy enn det. Dette kommer av usikkerhet. Er du selvsikker ser du ikke på deg selv som mindre vakker fordi det er andre vakre kvinner i rommet. Du kan velge selv hvordan du ønsker å se deg selv og hvordan du definerer skjønnhet. Å forsøke å leve opp til alle andres forventninger er usexy. Det som er sexy er en kvinne som er komfortabel med sin kropp uansett fasong.Det finnes ingen fasit på hva som er sexy. Du kan ha din egen fasit og da kan DU være din fasit! Hva andre mener om hva som er sexy er helt likegyldig for deg. Det viktigste er at DU er komfortabel med deg selv, for da vil du utstråle selvsikkerhet og DET er det som virkelig betyr noe!

Jennifer Lopes kan aldri bli so Gwyneth Patrow og motsatt. Mye kan gjøres med styrketrening, men ikke forsøk å være sexy for alle andre. Du må ha en lidenskap og ved å ha din egen drive utstråler du sexyness uansett alder.

Det handler om å akseptere seg selv, elske seg selv og å gjøre det beste ut av de genene du har fått utdelt. Det handler om å være den sterkeste utgaven av deg selv! Hvorfor hate deg selv når du kan elske deg selv. Ta vare på din mentale helse. Det handler om selvrespekt. Lytt til din kropp og dine behov. Sett av tid til deg selv og praktiser positiv egoisme. Sørg for å sette av tid til «ME time» i din kalender som gir deg påfyll av energi.

Si positive ting til og om deg selv hver dag!

Ikke sammenlign deg selv med andre!

Følg antijanteloven og digg deg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *