Mine favorittsjokolader

  1. Go diva er helt klart min nummer 1 av alle sjokolader i hele verden. Go diva er et luxurybrand fra Belgia som ble grundet i 1926 av tyrkiske Yildis Holding . Du kan lese mer om det her. Go Diva  eier og driver over 600 butikker i United States, Canada, Europe og  Asia. Jeg glemmer ALDRI da jeg stilte i min første Bikinifitnesskonkurranse i LA i januar og vi dro til Vegas etterpå for å feire. Den følelsen da jeg stod på broen i Las Vegas sitt Venezia og spiste jordbær med dryppende sjokolade på. WOW.. Eller etter NM da jeg kom hjem og det lå en hjerteformet Go Diva pakke på puten min hvor jeg spiste opp hele på en gang. Da sov jeg jammen godt og hadde knall trøkk på trening dagen etterpå.

godiva-chocolate-dipped-strawberries

Bilder: Fra godiva.com og Pinterest

godivac0f87f3229d3a4091a7ece17d994bfb8

godivalondon-store-interior01

godivabuse1kmiaaa_xja

godivatumblr_noutt7n39x1r9j7kfo1_1280

Jeg elsker dette brandet så mye at jeg kunne tenke meg å jobbe i Go Diva og selge det 🙂 <3 All brandingen og designet i tillegg til deres story og profesjonalisme er så gjennomført at jeg blir rørt. Hver minste detalj er tenkt på.

godiva_raspberry_darkchocbar2__75261-1385070322-1280-1280

Selv elsker jeg mørk sjokolade med bringebær. Mmm…

2. I Norge på hverdager hvor jeg er syk og synes jeg fortjener det lille ekstra kjøper jeg gjerne denne lekkerbisken fra Freia. mork-sjokolade64129-d270f-product_detail

3.Denne sjokoladen med Stevia fra Cavalier er også en sjokolade jeg liker veldig godtorksjokoladem

Sjokolade gjør meg glad 🙂 Om du ikke har smakt disse sjokoladene fra før bør du gjøre det asap. You will NOT regret it! Livsnytelse på høyt plan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *