Buttlift – Enkel gruppetrening alle kan klare!

For en del uker tilbake startet jeg som flere av dere kanskje har fått med dere med en enkel gruppetime på Ullern Trening som er et produkt av LA Lifestyle designet sammen med Vibeke Litland som er tidligere Europamester i Bodyfitness og webcoach hos oss.

Grunnen til at jeg startet med denne timen var fordi jeg ble oppfordret av Tonje som er leder på Ullern Trening. Hun mente det ville bli en suksess om jeg hadde gruppetrening. Siden hun var så overbevisende tok jeg utfordringen og det har vært og er utrolig givende. I den sosiale medier verden vi lever i er det ekstra stas å treffe flere av dere som følger meg på snapchat og andre sosiale medier i virkeligheten. Jeg liker å treffe folk i virkeligheten og jeg vil veldig gjerne hjelpe. Det er det jeg brenner for.

Grunnen til at jeg valgte å lage en time som heter Buttlift var rett og slett fordi jeg fikk så mange spørsmål om rumpetrening og at jeg ikke rekker å svare alle personlig på mine sosiale mediekanaler og på denne timen har jeg satt av tid til å svare på deres spørsmål. Ikke vær redd for å spørre meg. Jeg VIL dere skal spørre meg og INGEN spørsmål er teite!

Timen er en enkel gruppetime som alle kan delta på. Helt enkle basic øvelser hvor det er opp til deg hvor slite du ønsker å bli. Du kan velge å trene lett eller å gønne på så det blir en hard time. Dette er opp til deg og du lytter til kroppen din og nivået du er på. En skikkelig girlpowertime hvor spillelisten på min spotify er loaded med Girlpower låter for å hylle oss kvinner. Og på timen min er det lov å være stolt av seg selv. Vi har fokus på både indre og ytre styrke.

På timen gjør vi mange øvelser som er med på å forebygge skulder og kneskader. Timen fungerer supert som et supplement til løpetrening hvor blant annet kneledd og rygg får mye juling. Rumpa er vår største muskel og en viktig stabilisator.

For maksimale resultater med rumpetreningen vil vi anbefale at du bestiller og laster ned Buttlift programmet som vi selger i webshopen vår. Det er et 16 ukers styrketreningsprogram bestående av 3 økter per uke med 4 ulike faser, så du slipper å tenke 4 måneder fram i tid på treningsstudio. Programmet er satt sammen av Team LA Lifestyle og av topp kvalitet. Følger du dette programmet i tillegg til gruppetimen vil du garantert ta rumpa til nye høyder og få en sterkere og mer spenstig bakdel!

Videon er laget av Strøm Production. Ønsker du å bestille en lignende video er det bare å ta kontakt:

jonandersm@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *