Skal du stille på NM? 


Først hadde jeg aldri planer om å stille i Norge for å være ærlig og konkurransen i LA I januar hvor jeg fikk en 1. Og 2. Plass så jeg på som en once In a Lifetime experience for å pushe mine grenser og å lære mer for å bli en bedre coach.

Jeg var litt skuffet over nivået og konkurransen i LA og hadde håpet det skulle gi meg mer adrenalin og spenning. Nivået i Norge er høyere enn i konkurransen jeg stilte i vil jeg si . Vi har mange gode utøvere i Norge og mange flere deltar i F.eks Grand Prix og NM.

 Jeg kunne ikke så mye om Fitnessbransjen og alle reglene da jeg kastet meg ut i dette og bestemte meg for å stille i Ironman naturally i LA. Jeg tenkte bare at det var fantastisk å stille i LA hvor janteloven ikke fantes og samtidig er jo LA Lifestyle mye inspirert av nettopp Los Angeles selv om LA også er forbokstaver for mitt navn Lene Alexandra. Mitt mål med LA Lifestyle er jo å skape et Los Angeles i Norge hvor det er liv å være annerledes og hvor man heier hverandre fram. Et sted hvor man lar seg inspirere av de som er bedre enn seg selv og et Fitfam som kan gjøre hverandre bedre. En liten planet og familie hvor vi følger antijanteloven og hvor vi er nei til mobbing. Baksnakking har vi nulltoleranse for. Vi har fokus på positivitet, treningsglede, mestring, Girlpower og teamwork.
Da jeg kom hjem fra LA var jeg fortsatt inne i en Fitnessboble og jeg må innrømme jeg lettet litt og startet drømme om å bli proff. Jeg turte drømme meg bort og å tenke tanken, men så innså jeg at det var en del regler og politikk som kunne sette stopper for dette. 

Jeg ble hektet på Bikinifitness da det er skikkelig meg. Hardt arbeid, kroppsforming, kunst hvor man avslutter på scenen i blingbikini og feirer med en burger. Thats me. En skikkelig fitnessjunkie. Jeg har nok hatt det i meg lenge, men ikke hatt nok troen på meg selv og latt janteloven trykke meg ned.

Men i oktober i fjor klarte ikke lenger holde lidenskapen inne i meg og jeg kastet meg ut i det. All In. Slik jeg har en tendens å gjøre. Jeg fikk mye pes, Men dette føltes så riktig for meg at alt bare prellet av. Jeg levde i tråd med mine verdier og fulgte drømmen. Jeg fullførte og stod på scenen i en tiny blingbikini i en alder av 34 stolt av meg selv. Og jeg tenkte.. Det må da være flere som har det som meg og som kunne tenke seg å oppleve dette? 

Så jeg bestemte meg for å starte et team hvor jeg var coach og leder. Jeg ante ikke hvordan, men jeg startet ta noen telefoner og tilknyttet meg noen fagpersoner fra miljøet jeg kunne spørre om jeg stod fast. Men lidenskapen , viljen og engasjementet var på topp! Jeg la meg selv som utøver litt til siden og jeg valgte legge fokus på å få mine utøvere til å prestere siden jeg følte på et ansvar jeg fortsatt føler på. 

Jeg valgte gå på diett sammen med mine utøvere og se om jeg taklet det. Om jeg taklet det og hadde kontroll på mine utøvere skulle jeg vurdere og stille selv i NM. Men jeg valgte og ikke tenke så mye på det. Bare gjøre de vanlige rutinene som jeg stort sett gjør allikevel. Og utøverne mine har spurt meg flere ganger om ikke jeg skal stille. Jeg ville jo fokusere først og fremst på de. Men de har virkelig inspirert meg masse tilbake og de ønsker at jeg skal stille sammen med de. De sier dessuten at de blir mer motivert av at jeg går på diett med de og stiller sammen med det. Det at jeg «Walk The talk» . 

Så hva blir det til Lene Alexandra? 

I går la jeg ut et formbilde på insta, face og snapchat og sa jeg vurderer å stille bare jeg får av litt fett på beina. Jeg stilte spørsmålet. Tror dere jeg rekker fjerne fettet? Ikke det at jeg har noe særlig fett nå. Men ifht Bikinifitness og best mulig prestasjon har jeg det. Skal jeg først stille ønsker jeg å levere bedre enn i LA i januar. Siden jul har jeg lagt på meg 3 kg muskler og jeg ligger godt Ann til å kunne levere en form jeg er stolt av. Mitt livs beste form estetisk det året jeg fyller 35. 

I går var jeg hos poseringscoachen min Edmund Johansen. Han sa jeg hadde for mye fett på ræva og anbefalte meg silikonpupper. Samtidig anbefalte han at jeg gikk minst 60 min cardio hver dag

Christian Egner som har fulgt meg opp mye har virket positiv. 

Siste frist for å melde seg på er 23.september..

I morgen skal jeg innom Haralds og ha visning for sjefen sjæl Harald som i mange år har fungert som min ekstrapappa. Fyren er dønn ærlig og en av de få jeg lytter til. Jeg har stor respekt for disse mennene som deler sin verdifulle kunnskap med meg og evaluerer meg fra et faglig og profesjonelt perspektiv så jeg vet hva jeg har å forholde meg til + har et mest mulig realistisk bilde av hvilke muligheter som finnes. 

Innen fristen 23.september vet jeg om jeg bestemmer meg for å stille Og da Evt hvilken klasse.. 

Spent jeg 😉 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *