Heia Markus Bailey

I går var vi på Skal vi danse sendingen og heiet på Markus Bailey. Jeg vant selv konkurransen i 2008 og jeg må si tiden har gått fort og jeg merker at både jeg og ting rundt meg har endret seg. Nå lever jeg mer et tilbaketrukket liv og jeg merker når jeg er på arrangementer i showbiz hvordan menneskene som lever i dette miljøet har et annet fokus enn det jeg selv har i dag selv om jeg fortsatt er opptatt av å pushe grenser og å prestere til tider. Det jeg merker er nok at jeg er roligere og mer tilstedeværende. Jeg får mer med meg hva som skjer rundt meg og har en høyere bevissthet. 

Grunnen til at jeg ønsket ta initiativ til å dra en gjeng for å heie på Bailey er fordi jeg vet hvor mye det betyr å ha en heiagjeng og hvor ensomt det kan føles om ingen bryr seg. Skal du overleve i showbiz eller vinne i en konkurranse som for eksempel Skal vi danse krever det et enormt fokus og mye hardt arbeid og jeg liker å kunne skape trygghet og støtte mennesker jeg bryr meg om. Markus er i vårt management Anti og jeg har blitt veldig glad i han fordi han er seg selv ærlig og rett fram. Selv hadde jeg min mor og venner på hver eneste sending og dette gjorde at jeg følte meg trygg. Jeg ville aldri vunnet uten deres støtte. Det er viktig å sette pris på de rundt seg, for det er ikke en selvfølge at de er der. Selv føler jeg aldri jeg får takket nok eller stilt opp nok for de rundt meg selv om jeg virkelig skulle ønske jeg kunne bruke all min tid på å heie på andre. 

For er det noe jeg brenner for er det å gjøre andre bedre. Det er det jeg i dag lever av.

Jeg kjente det i hele kroppen da Markus var i duell og vi jentene kanaliserte i våre sosiale medier og stemte som aldri før. Det kom som et sjokk at han havnet i duell. Folk må ha glemt å stemme. Han var jo superflink og er jo en skikkelig Entertainer. 

Takk til alle snapfølgere som hjalp oss å stemme vår Markus fram:) Uten en heiagjeng er ikke livet det samme, så ta vare på de som er deres heiagjeng! 

Etter Skal vi danse dro Anne Brith rett i 40 årslag til vår kjære felles Lashbar gründervenninne som vi er så stolte av. Desverre jobber vi altfor mye og får altfor lite kvalitetstid til hverandre selv om vi er glad i hverandre.

Ta vare på de dere er glad i <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *