Fra overvektig, sliten og full av angst, til sunn, sprek og full av energi!

tina5img_20160902_231522_824000

Foto: Jørgen Orlin

Herregud så glad jeg er for at Lene Alexandra har kommet inn i mitt liv.
Det er nå 2 år siden jeg endelig hadde kommet meg opp av grøfta for andre gang! Jeg var inne i en tøff periode høsten 2014, pga familiære årsaker.
En ettermiddag kom jeg hjem fra trening, sveipet innom Instagram, og der lyste Lene sitt tøffe vesen i mot meg med teksten: Vil du vinne en treningstur med meg til varmere strøk? Siste sjanse!
Jeg drømte meg bort litt , og tenkte JA, det hadde jeg virkelig trengt..
Jeg tok en «sofa-selfie» og postet bildet.
Hadde jo et håp om å vinne, men regnet med at jeg ikke gjorde det. Husker jeg fleipet med mannen min og sa: Ja, jeg får vel dra på tur med Lene Alexandra hvis jeg vinner 😉
Dagen etter kom jeg hjem fra jobb, spiste Taco med familien, og da jeg kikket på mobilen så jeg at Lene Alexandra har tagget deg i et bilde! Hva er dette tenkte jeg… Og joda, vinneren av hele konkurransen og en tur til varmere strøk er Tina Hellstrøm!!
Da begynte jeg å grine, le, hoppe og så nok noe forvirret ut;) hehe.

tina2snapchat-7698646581119778083
Turen gikk til Miami! Og jeg som da nesten 32 år, hadde aldri reist alene utenlands, aldri vært i USA, så dette var en drøm som gikk i oppfyllelse.
Jeg har hatt en del utfordringer opp igjennom pga angst for å gå alene, jeg ville ikke gå tur eller jogge alene, uansett tid på døgnet. Det var vondt å ha det sånn.. Lene Alexandra utfordret meg på det der nede , og jeg løp alene noen km på strandpromenaden i Miami. Den følelsen jeg fikk da var ubeskrivelig.. Jeg blir rørt når jeg tenker på det nå.
Denne turen formet den » nye » sterke Tina som jeg er blitt nå.
Etter den turen har det skjedd så utrolig mange endringer, og da spesielt psykisk. Tankesettet er endret, jeg er ikke redd, sliten, full av angst eller utbrent. Jeg er sunn, sterk, full av energi og jeg er glad i livet♡ Lene Alexandra er blitt en venninne, mentor, støttespiller og en jeg ser veldig opp til♡

tina4fb_img_1463939786286

Jeg elsker å få være en del av LA Lifestyle, spre den fantastiske visjonen til Lene, motivere og inspirere andre til å ta tak og gjøre en endring. Jeg er også en del av Team LA Lifestyle, og den reisen har vært helt unik! Herregud så mye vi har lært, vi har vokst og økt kunnskap på så utrolig mange områder! Jeg har vært overvektig, vært igjennom 3 tøffe graviditeter, vært jojo slanker og følt meg jævlig. Har hatt en form for spiseforstyrrelse i mange år, hvor jeg har trøstespist og overspist, for så å trene alt for mye og spise for lite. Kroppen var helt i ubalanse ♡

tina3img_20160729_001623_700000
Nå har jeg lært så mye om kosthold og trening, hvordan kombinere dette for å få ønsket resultater, jeg har en stabil og gradvis endring i riktig retning. Aldri har jeg følt meg bedre enn nå, aldri har jeg vært så sterk psykisk og fysisk. Aldri har jeg vært så lykkelig ♡

tina1img_20160813_195727

Takk for at du bryr deg Lene Alexandra ♡ Jeg gleder meg til resten av denne fantastiske reisen med deg og LA Lifestyle ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *