Fortsatt sterk i benk 

Foto: Fra jeg trente Styrkeløft med Jørgen Aasen på Reverse diett etter konkurransen i LA i januar da jeg skulle bli sterkere og øke muskelmasse. 

Når man går på en Fitnessdiett og nærmer seg sceneformen går man forholdsvis lavt i kalorier og da kan man risikere å midte noe styrke siden i noen tilfeller KAN muskler brennes bort. Spesielt om man kutter kalorier for raskt. Derfor er det viktig å starte i tide og senke kaloriene gradvis. Selv testet jeg i dag styrken i benkpress for å sjekke hvordan styrken min lå Ann. Min 1 RM (pers) var på 62,5 kg og det greide jeg uten problem i dag. Jeg ønsket ikke å øke vektene og pushe grenser nå så tett opp imot NM siden jeg ikke vil risikere å skade meg, men det var fint å vite at jeg har opprettholdt muskler og styrken da jeg etter konkurransen gleder meg til å spise mer og bli sterkere. Jeg elsker følelsen av å være sterk og digger å løfte!

Altså KAN du miste muskelmasse og styrke under en Fitnessdiett, men selv har jeg både opplevd å øke i muskelmasse og styrke på kaloriunderskudd og muskelmasse, så det er ikke EN fasit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *