Update

Dagens Vekt:

Som nevnt har jeg hatt litt for mye fett på lårene. Alt er relativt. Føler meg mer en bra nok, men for mye fett i forhold til å bli bedømt for min fysikk av et dommerpanel. Altså er det ikke personlig, men fra et faglig perspektiv. I generell sammenheng ville det være galskap å si at jeg hadde for mye fett på lårene. 

I dag veide jeg 53,7 kg. Offseason veide jeg 59 kg og lå på en «sunnere» fett% på 16 ( legg merke til teykk på SUNNERE.. Noen klikker jo i vinkel om man går utenfor boksen og mener noe annet eller gjør noe annet enn statens anbefalinger, så her må jeg visst ordlegge meg TYDELIG? 

Min sceneform i LA i januar i følge målinger og veinger var 53 kg og siste fett måling før konkurranse var 9,5%. Sist måling forrige uke da jeg hadde mensen hvor jeg vanlighvis samler en del vann målte jeg 10,4%. Jeg har ny måling om få dager og ønsker være litt hardere i kroppen på scenen nå for å få tightet opp ræva litt. Lets face it. Jeg er 35 år i år og man må jobbe for å vinne over tyngdekraften ! Hehe.. Mitt mål er derfor 8% da jeg tror det vil bli bra. 


Foto: privat

 Det blir spennende å se hva scenevekt ender opp på denne gangen. Vekten i seg selv er ikke viktig, men hvordan jeg føler meg. Vekten sier dessuten noe om hvor mye muskler jeg har bygget siden forrige konkurranse. Min fitnesscoach Christian Egner mener i følge hans målinger at jeg har bygget ca. 3 kg siden jul. Flere har påpekt at jeg har fått mer masse. Selv føler jeg at jeg har fått litt mer form, men jeg ser ikke hvor Stor forskjell det er før alt fettet er borte og sceneformen er der. Først da kan jeg sammenligne bilder osv. Man kan risikere å miste muskelmasse når man spiser en diett på kaloriunderskudd og derfor er det viktig og ikke gå for raskt ned i vekt. Du vil ikke miste den dyrebare muskelmassen du har bygget opp. Muskler brenner fett og for best mulig kroppssammensetning ønsker du å opprettholde massen og heller bygge muskler og brenne fett. Her er det mange som driter seg ut på slutten av en konkurransediett . Siden huden «henger og slenger» ( alt er relativt) kan mange bli redd for at de ikke rekker sceneform og at ræva disser til dommerne og publikum. Mange feiger ut i siste sekund.. Mange tør ikke. Mange er redd for å feile. Det er NÅ under siste innspurt det gjelder! Eye on that goal! All In! 

Either You win or You learn!  

Jeg forstår at noen synes jeg er et dårlig forbilde ved å være ærlig og å informere om alle disse detaljene og være ekstrem til tider. Personlig er jeg uenig da keg heller ville ønsket at mine barn hadde ærlige forbilder som var seg selv og fortalte sannheten framfor å være politisk korrekt for å passe inn, få flere likes og lande flere kommersielle avtaler med sponsorer. 

Jeg og mitt selskap LA Lifestyle tror at vi mennesker har det best når vi er oss selv og lever i tråd med våre verdier.

Ja til frihet Og respekt for ulikheter! Ja til et fargerikt felleskap hvor vi heier hverandre fram. 

Who are You to judge ? 

Med eller uten sceneform.

Vi er bra nok! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *