Brokkoli er «hemmeligheten» 


Foto: Pinterest 
Brokkoli gjør Fitnessdietten enklere ????

 Brokkoli, eller aspargeskål som den også blir kalt, er en kålplante som kommer fra Italia.

Brokkoli blir dyrket i Norge, men om vinteren er vi avhengige av import fra utlandet. Til tross for tilnavnet, er den ikke beslektet med asparges – den er en av mange underarter av kål, og nærmeste slektning er blomkål. Brokkoli er rik på jern, A- og B-vitamin, og har dobbelt så mye C-vitamin som appelsin i tillegg til at den er full av antioksidanter. Brokkoli bør lagres kaldt, 0–2 grader celsius, og pakkes i plast. Brokkoli egner seg godt til nedfrysing, men bør da forvelles først. Brokkoli er blitt en viktig del av den norske matkulturen.

Brokkolistammen, stilken, er også veldig næringsrik og spiselig. 

Blir jeg sulten på diett spiser jeg litt ekstra brokkoli og det har gått fint hittils ??? Jeg gjorde det forrige diett og jeg gjør det fram mot NM. Mange går på en smell og spiser godis og junkmat. Det har jeg aldri forstått meg på. Brokkoli gjør mindre skade da det nesten ikke er kalorier i det. På forrige dietten overspiste jeg vel et eple eller noe om jeg ikke husker feil. 

Men Damn, den burgern 8.oktober skal bli digg !!! Yummi , her skal det feires med venner og familie uansett resultat! 

Det er en seier bare det å ha gjennomført! Gjøre det man selv har sagt man skal. Integritet og selvrespekt ! Walk the talk! 
 #wikipedia #grønnsak #brokkoli #diett #fitness #bikinifitness #teamlalifestyle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *