Jeg har vunnet over meg selv! 

I går var jeg på formsjekk med min coach og målte fett% og muskelmassen. Jeg var veldig spent da jeg har følt at dietten og oppkjøringen har godt veldig fint. Jeg har kost meg og ventet på å kjenne smerte og lurt på når jeg kan sette inn siste giret siden jeg har mer å gå på. Jeg målte 10,4% sist måling for en uke siden da jeg hadde mensen. Da samler jeg som regel litt ekstra vann i kroppen og måler litt høyere.

Da jeg bestemte meg for å stille på NM var min fitnesscoach og jeg enige om at hvis jeg skulle gjøre det måtte jeg slå formen jeg hadde på scenen i LA i januar om det skulle være verdt det.


Samtidig handler dette om mer enn meg selv. Jeg ser hvor mange jeg kan inspirere til å gjøre positive endringer og vekst i sitt liv ved å vise at det er mulig å sprenge grenser og bli en sterkere utgave av seg selv enten det er estetisk , fysisk eller mentalt. Jeg tror vi menneske besitter et enormt potensial om vi bare bestemmer oss og er villig til å jobbe hardt for å nå våre mål. Det jeg ser utifra responsen fra mine følgere og de jeg leder er at når jeg går «LA Extreme» gir de mer enn ellers og  samtidig når de sine mål. Daglig får jeg tilbakemeldinger fra følgere som har nådd sine mål takket være min inspirasjon på 
Insta: lenealexandra, Snapchat og blogg: lenealexandra.com 

Og jeg elsker å kunne ha en positiv påvirkningskraft og inspirere andre mennesker til å bli den sterkeste utgaven av seg selv. Min misjon på jorden er å gjøre andre bedre! 

Dessuten ønsker vi i LA Lifestyle å utrydde janteloven og å normalisere og folkeliggjøre Fitness. Fitness er den nye folkesporten. Det bør være like sosialt akseptert å stille i en konkurranse som å delta på Oslo maraton. Melder du deg på en fitnesskonkurranse eller et løp trener du jo mer enn du ville gjort ellers. Dette er mye av grunnen til at jeg selv liker melde meg på konkurranser. Konkurranser og tydelige mål kan gjøre oss bedre. Jeg tror vi har godt av og pushe våre grenser til tider. 

Selv er jeg langt fra så ekstrem som jeg opplever at mange velger å tro. Men alt er relativt og avhengig av hvem som ser. Vi har alle ulike definisjon og gir ulik mening til forskjellige ord. 

På måling i går etter å ha studert statistikk, analysert og evaluert framgang siden konkurransen i LA i januar kunne vi konstatere at jeg har økt 1,6 kg muskelmasse. Jeg målte i går 9,2% på fettmåling og det er lavere enn jeg var på forrige konkurranse. Går jeg ned 1,2% er jeg på 8% fett på scenen, men i følge min coach kunne jeg gått på scenen i dag. Jeg er i mitt livs beste estetiske form og jeg fyller 35 år 29.oktober. Wow! Så gøy:) Jeg spurte om det var noe mer jeg kunne gjøre siden jeg ønsket smerte, men da svarte min coach » Du er skapt for fitness. 

Angående NM om resultatene på konkurransen er det utenfor min kontroll. Men Jeg har slått min egen form og føler meg som en Vinner????????

Det er 9 dager igjen og utfordringer kan komme, så jeg fortsetter å holde fokus..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *