Be proud 


Foto: Pinterest 

Vi har sikkert alle kjent på følelsen av sjalusi enten vi har vært det selv eller opplevd andre som er det. Selv har jeg opplevd sjalusi hele livet og spesielt når jeg gjør det veldig bra og lykkes på ulike arenaer. Jeg kunne latt det knekke meg, men jeg velger ta det som et kompliment og jobbe enda hardere. Motgang gjør meg sterkere. Så når noen forsøker stikke kjepper i hjulene mine virker det mot sin hensikt da jeg er omstillingsdyktig og raskt nullstiller og ser nye muligheter. Livet går videre og jeg bruker ikke tid på ting jeg ikke får gjort noe med. Når noen er sjalu på deg er det høyst sannsynlig fordi de ønsker å være der du er eller å gjøre som du gjør. 

Vær stolt av den du er! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *