Tester Philip Martins 

#spons 


Hudpleie er noe av det deiligste jeg vet om og i en hektisk hverdager det godt for helsen å unne seg litt Divatreatment i ny og ne. Jeg var så heldig å få teste hudpleieproduktene til Philip Martins. Nå som jeg har gjort en del syrebehandlinger i det siste var det spesielt deilig å tilføre fukt via Deep skin Precious serumet som er både foryngende og fuktgivende. 

Face cloud– lett renseskum til ansikt

Tonic spray– Ansikts vann og refreshing spray. spray rett i ansiktet uten å tørke av . Kan  også brukes over make up.

Deep skin precious– serum som er foryngene og fuktgivende. Brukes under make up og kan erstatte krem. Kan også brukes under kremen. 

Exfoliant pure gel- lett skrub

På samme måte som med treningen er det viktig å variere hudpleieproduktene du bruker da kroppen kan tilpasse seg. Jeg har noen faste produkter jeg liker å bruke, men innimellom tester jeg noen nye og jeg likte spesielt godt dette serumet. Philip Martins har dessuten gode hårprodukter og et helt fabelaktig duftlys som dere bør stikke innom ECO Cult å både lukte og kjenne på. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *