Hvordan bli god i Pullups? 


Da jeg første gang testet Pullups på en av mine første timer med PT i 2011 før jeg selv ble PT klarte jeg ikke en eneste en og jeg følte meg så svak. Jeg beundret alle de som klarte denne øvelsen og ville bli like sterke som de. Jeg ble inspirert. Dette var da jeg trente på SATS Nydalen.

Siden den tid har jeg fått mange gode tips av ulike kollegaer i bransjen, men når alt kommer til alt mener jeg det handler om å bestemme seg og å øve. Det du trener på blir du god på!

Noen tips: 

Tren ulike øvelser som gjør at du blir sterk i ryggen. Nedtrekk, rovarianter i slynge, med manualer, utoverrotasjonsøvelser med strikk , Pullups med strikk eller få hjelp. Tren eksentriske ( hold deg oppe Og beveg deg rolig nedover)  etterhvert som du klarer noen repetisjoner kan du legge på ekstra vekt rundt livet ditt og ta færre repetisjoner og flere sett.

Men aller mest mener jeg det handler om det mentale. Bestem deg! Selv lar jeg meg inspirere av de som er bedre enn meg og når jeg henger med de blir jeg bedre. Jeg konkurrerer først og fremst med meg selv og søker mestringsfølelse, men jeg kjenner at jeg ser på konkurranse fra andre som noe positivt som presser meg til å prestere bedre også NÅR jeg vil.

For alt i alt handler det om å ville det sterkt nok!

Nå greide jeg i dag endelig målet mitt med 10 Pullups!  Wow! Jeg husker hvor imponert jeg var da jeg så andre klare det samme! Damn, nå er jeg stolt! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *