Farger gjør meg glad og gir energi 

#spons

Min venninne Linn er hovedfaglærer og ei av de beste i verden på negler. Hun har nå gjort mine negler i årevis og kjenner meg godt. Jeg blir alltid så godt tatt imot på Tone Liseakademiet og det setter jeg pris på da jeg har vært kunde av de i snart 20 år. 

I går lakket vi neglene mine i LA Lifestyle farger i samme stil som bilen. Fantastisk! Tenk at negler og farger kan gi SÅ mye glede. Linn og jeg synes det er gøy med variasjon og å leke oss sammen slik at vi får utløp for vår kreativitet og vårt behov for å skape.


Jeg føler regnbuefargene symboliserer tydelig hva vi i LA Lifestyle står for????❤️

Dare to be different!

Antijante – nei til mobbing – Girlpower – treningsglede – indre og ytre styrke – Respekt for ulikheter – Sammen er vi sterkere! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *