Visste du at det er høysesong for urinveisinfeksjon?

#spons

Tranebær

Det er utrolig deilig at sommeren endelig er her. En annen ting som kanskje ikke er like deilig er at når badesesongen er i full gang er det høysesong for urinveisinfeksjon. Går du for lenge med vått badetøy uten å skifte kan du være uheldig å pådra deg dette.

Et must have i vesken nå for tiden er derfor Cran Flora -Tranebær m probiotika og Vitamin C. Dette middelet er meget effektivt mot nettopp urinveisinfeksjon. Cran Flora er et kombinasjonsproduktet med C vitamin som gir sterkt immunforsvar som igjen er viktig for å forebygge infeksjoner. Probiotika gir en god tarmflora og er viktig for å redusere uønskede bakterier. Tranebær tar knekken på bakteriene som framprovoserer urinveisinfeksjon og derfor er dette produktet noe av det mest effektive verktøyet når det kommer til urinveisinfeksjon.

Hvis du blir dårlig. Hvordan kjenner du det? Det kjenner du! Det er en meget ubehagelig svie. Noen velger å gå til lege for å sjekke for sikkerhets skyld.

 

Produktet får du kjøpt på Alle Life helsekostbutikker i landet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *