Mange lurer på om jeg skal stille Bikinifitness NM

LA

Det er mange som har spurt meg den seneste tiden om jeg skal stille i bikinifitness igjen og om jeg kunne tenke meg å stille i Norge på NM. Jeg må innrømme at jeg var litt «høy» etter å ha vært på min første konkurransediett og vunnet min første konkurranse i Los Angeles i januar. Det var like før jeg kastet meg ut i Grand Prix også, men heldighvis stoppet min fitnesscoach Christan Egner meg og anbefalte meg å ta en pause hvor jeg heller kunne fokusere på å spise godt og å bygge litt mer muskler.  Jeg tror faktisk jeg var så høyt oppe etter konkurransen at jeg begynte å tenke på verdensmesterskap og det å bli proff! Haha.. Jeg spurte til og mer lederen i NKF hva som skulle til! Gjett om jeg var rusa av det hele a!  Det sier litt om hvor dypt inne i en fitnessboble jeg var. Når jeg jobber spesifikt mot et mål har jeg en tendens til å bli i overkant fokusert og da kan jeg få tanker som at jeg er uovervinnerlig. Helt til jeg lander..

Når jeg etterhvert landet etter denne opplevelsen må jeg innrømme at jeg så jeg ting litt annerledes. Jeg har jo et liv som handler om mer enn Fitness. Javisst har jeg stor lidenskap for trening og det er en stor del av min livsstil. Men helsen kommer aller først selv om jeg tidvis er ekstrem og liker trene mer prestasjonsrettet til tider. Dessuten har jeg LA Lifestyle mitt selskap med faste kunder som må følges opp og ikke minst et liv utenom jobb med mine venner. Nå har jeg dessuten et team med bikinifitnessutøvere som jeg coacher fram mot NM 7-9 oktober, så jeg har mer ansvar nå enn da jeg selv stilte i Ironman Naturally på Fit Expo i LA.

Bikinfitness

Akkurat nå er mitt viktigste fokus å sørge for at Bikinifitnessutøverne på Team LA Lifestyle Bikinifit får gode resultater. Jeg synes det er supert å ha et spesifikt mål som Grand Prix eller NM i Fitness som mål da det på lik linje med Oslo Maraton gjør at du trener mer enn du ville ha gjort om du ikke hadde et konkret mål, men akkurat nå ser jeg det slik at jeg har for mye ansvar til at jeg selv kan ta et valg om å stille på NM uansett om jeg hadde hatt kjempelyst. Det er jo mye høyere nivå og flere som deltar enn i den konkurransen jeg selv stilte i. Bikinifitness har virkelig eksplodert i Norge., Det ville vært kjempegøy å stille, men nå er fokuset mitt første og fremst på å være Fitnessmamma <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *