Det ble ingen sommerferie på meg

LA Lifestyle athletes

Foto: Jørgen Orlin. Logo : Innovativ Design/ Mansoor

Nå er du kanskje på ferie eller ligger og chillern med en god bok? Hva vet jeg. Selv har jeg ikke hatt noe særlig ferie da jeg er i sluttspurten på boken min som jeg så veldig gjerne ønsker å få skrevet ferdig til dere. Å skrive bok er ikke gjort over natten. Nå har jeg skrevet 140 sider, så gjenstår det å se om jeg kan finne et forlag som lar meg være meg selv og ikke forsøker å endre meg og boken min så jeg framstår som en jeg ikke er. Da får jeg i såfall heller selge den på e bok.

Det er så mange av dere som spør meg om spørsmål vedrørende Mental Trening, fysisk trening, kosthold og jeg ser at med de ca 100 000 personene jeg når ut til via mine kanaler klarer jeg desverre ikke å svare alle personlig. Derfor tenkte jeg det var lurt å samle LA Lifestyle filosofien og dele mine tanker rundt nettopp disse temaene der slik at flere av dere kan sette dere i sofaen med noe godt i glasset og få svar på deres spørsmål.. Jeg er utrolig takknemmelig over at dere lar dere inspirere av meg og spør meg om tips og råd. Jeg vil virkelig hjelpe dere alle selv om jeg vet at det kan jeg desverre ikke da tiden er begrenset. Alt handler om balanse og gir jeg for mye av meg selv flyr jeg på den berømte veggen og da kan jeg jo ikke hjelpe noen. Så for at jeg skal kunne hjelpe andre må jeg være flink med å si nei og å prioritere tiden min rett. I have to walk the talk and practise what I preach.

Akkurat nå sitter jeg med et menyforslag til dere slik at dere slipper å tenke selv. Etter å ha startet @lalifestylefood etter at flere av dere spurte så mye om maten min har jeg forstått at dere liker å ha en plan å følge. Så målet med min nye bok er å gjøre hverdagen deres enklere og ikke minst at dere skal bli like hektet på LA Lifestyle som jeg er! haha 😉

Si gjerne ifra om det er noe mer dere vil ha med i boken min nå som jeg er i siste innspurt.

Takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *