Dere gir meg mening 

Foto: Pinterest 

Tusen takk for dere 59000 som følger meg på insta og alle dere andre som følger meg på Twitter, facebook, Snapchat, i private grupper, gjennom media eller på andre måter ??? 

Jeg setter enormt stor pris på de av dere som liker meg som jeg er. Det har tatt noen år å bli den jeg er i dag. I løpet av livet har jeg møtt mange mennesker som har forsøkt å endre meg til å bli noe jeg ikke er og det er stadigmennesker rundt meg som forsøker få meg til å «lyve» slik at jeg er politisk korrekt og «passer inn». Det er ikke meg og derfor har jeg takket mer nei de seneste årene. 

Verdiene mine er sterke og jeg vil heller bo i en hytte alene inne i skauen enn og ikke kunne ha frihet til å være meg selv. Livet er for kort til og ikke leve det livet vi ønsker. Jeg tror at vi mennesker er aller mest lykkelige når vi lever i tråd med våre verdier og omgåes mennesker som respekterer oss for den vi er. Jeg er langt fra perfekt, men et menneske som stadig tråkker i salaten og driter meg ut. Det er en del av livet og noe vi lærer av. 

Spørsmålet er hvor raskt klarer vi nullstille oss og reise oss igjen? Hvilken lærdom tar vi med oss fra våre «feiltrinn»? Kan vi snu et feiltrinn til vår fordel? Livet er fullt av muligheter og det er opp til deg hvordan du velger å se verden. 

Hvordan velger du å tenke? Det er begrenset hva du kan ta kontroll over i verden, men du kan ta kontroll over dine tanker og tenke tanker som gir deg vilje og troen på at DU vil nå DINE mål. Jeg brenner for å inspirere andre mennesker til å tørre slippe seg løs og å være den sterkeste utgaven av seg selv. Jeg elsker å jobbe med endring og vekst. Det gir meg energi når jeg kan bidra til økt livskvalitet og treningsglede i andre menneskers liv. 

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene og meldingene dere skriver til meg om hvor mye jeg inspirerer dere. På et tidspunkt forstod jeg ikke hva jeg gjorde her på jorda. Dere gir mitt liv mening. 

Jeg er rørt ?❤️??? ??? #takk #lalifestyle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *