Er du en sporty entreprenør og leder?

 

Foto: Endelig har jeg fått fettklypen som jeg bestilte fra USA. Irene var snill og stilte som forsøkskanin. Jeg har forstått at jeg må trene mye for å bli skikkelig god på dette. Gleder meg til jeg blir like dyktig på dette som min mentor og fitness coach. Kan de kan vel jeg! 😉

Restaurantentreprenør og leder av «La Luna» Irene er en av flere forretningseiere jeg samarbeider med. Irene har bakgrunn fra treningsbransjen og vet verdien av å ta vare på sin egen fysiske og mentale styrke. For å prestere sitt beste er hun nødt til å ha en god grunnmur hvor hun tar vare på seg selv først og fremst for å ha energi og gi til andre. Dette gjør Irene ved å trene fysisk og mentalt samt ha en sunn livsstil med et næringsrikt kosthold. Irene er en leder jeg virkelig beundrer og respekterer. Det er mange entreprenører som glemmer å ta hensyn til egen helse.

Vi bygger ikke et hus uten grunnmur. Da raser huset!

Irene er derfor et fantastisk forbilde for andre ledere og direktører. Jeg lærer alltid noe ved å lytte og observere hva hun gjør og sier når vi treffes. Hennes arbeidsmoral er høy, hun har integritet og er alltid opptatt av å yte service for sine faste kunder igjennom mange år. Jeg blir inspirert av å se hvor proff hun er i jobben sin. Hun inspirerer meg til å jobbe hardere ved å «Walk the talk». Hun snakker ikke bare om det. Hun er en handlingens kvinne med en enorm drive som bare gjør det.

For at Irene skal kunne yte sitt beste er hun nødt til å fylle sine egne energilagre og det gjør hun ved å sette av tid i sin kalender til «me time».

Irene liker som mange andre ledere å ha kontroll. Derfor føler jeg meg priviligert over at hun velger å lytte til meg og lar meg lede henne på treningsstudio. Det er stas at en smart, sterk og bestemt lederkvinne verdsetter meg.Jeg synes det er spennende å jobbe med ledere og direktører som vet hva de vil ha. Jeg liker deres tydelighet og de er ofte ikke redd for å si ifra. Den feedbacken de gir meg gjør meg bedre og vi vokser sammen. Samtidig er ledere ofte selvsikre, de liker utfordringer og setter pris på ærlig Feedback som kan gjøre de bedre. Jeg digger å være støttespiller for ledere og fungere som en sparringspartner i tillegg til det å være deres personlige trener. Siden jeg er leder selv kan jeg lett sette meg inn i deres hverdag.  Dessuten brenner jeg for å pushe andre til å nå sine mål og til å bli en enda sterkere utgave av seg selv.

Det er så gøy å nå mål og det er enda gøyere når man har noen å dele det med!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *