Team LA Lifestyle «Bikinifit» inspirerer!

#sponsetinnlegg

Tina Hellstrøm er en solstråle og Duracellkanin. Jeg møtte henne da hun vant treningsreisen til Miami som jeg ledet og hun er så raus og gir så mye av seg selv.Dette har kommet henne til gode da jeg vedsetter ydmyke takknemlige mennesker. Siden vi møttes har Tina vokst enormt og hun er nå min assistent og fungerer som min støttespiller i en hektisk hverdag som leder og fitnesscoach. Det er godt å ha noen som holder meg litt i ørene også 😉

Synne Tollefsrud er ikke den som tar mest plass, men resultatene snakker.Hun leverer varene ved å vise resultater framfor å snakke om de. She walks the talk 🙂

Jentene er strukturerte og har forsått at det er gode rutiner over tid som gir gode resultater og varige endringer over tid.

Foto:Jørgen Orlin , Bikini: Next to nothing

Kristin er ei rett fra levra skikkelig energibunt som det er umulig og ikke legge merke til. Hun kjører sin egen stil og har et konkurranseinnstinkt ut av en annen verden. Denne jenta digger utfordringer!

Her koser Kristin seg med sine venninner i en aktiv hverdag. Denne jenta sprer treningsglede hver eneste dag og smitter med sitt lure smil 🙂

Jentene har lært seg forskjellen på protein, fett og karbohydrater og hvor viktig en riktig sammensetning er for å få best mulig kroppssammensetning. De følger en detaljert spiseplan, men har lært seg å bruke verktøy slik at de kan bytte ut ulike matvarer på dietten om de blir lei eller ønsker en forandring.

Diett er lett! 

Foto: Astrid og Kristin på www.ullerntrening.no , Topper: Zensah

For en herlig energi disse jentene ustråler! Vi har skapt vårt lille LA i Norge. LA Lifestyle er vår egen lille planet. Her kan du kan være deg selv og slippe deg løs. Flexing er seff helt innafor. Vi følger ikke Janteloven. Kun Antijanteloven som gjelder her og vi ønsker spre det glade budskap slik at flere mennesker kan leve et liv i frihet og tørre følge sine drømmer og jobbe hardt for å nå sine mål.

Vi har tro på at endring er mulig! 

Foto: Bikini fra Next to nothing

Catrine nyter sommeren og slipper seg løs foran kamera 🙂

Astri ville ha en selfie på første «Bikinifit» samling og seffern blei jeg med på det 😉 Glad i utøverne mine jeg.

Line har en pappa som har vært med i Ironman så hun har arvet konkurranseinnstinktet hjemmefra. Ingenting overlates til tilfedighetene når det gjelder denne strukturerte jenta som studerer økonomi og nettopp leverte med glans på eksamen. Nå har hun full fokus på poseringen mens pappa Sverre utfordrer på hjemmebane. Det skal ikke forundre meg om han sitter og heier i salen på konkurransen i høst. Eller kanskje han til og med står på scenen selv?

Jeg synes det er så flott at jentene har familie og venner som støtter de. dette betyr veldig mye som bikinifitnessutøver da det er mange som hele tiden skal mene noe og det kan bli mye press og stress. Da er det godt å ha et bra team rundt seg og mennesker som man vet er glad i deg uansett bikiniform eller ikke 😉 For i Bikinifitness er de kun opptatt av resultatene de leverer. Det handler ikke om deg som person.

Henriethe solgte hesten sin for å gå all inn og WOW`r de fleste med sine resutater. Hun er strukturert og dedikert. Det er lett å se. Hun er sulten på feedback og lurer hele tiden hva hun kan gjøre bedre 😉

Vilde til venstre er vår entertainer i gruppa og fulle av liv og røre. Frekk og frampå på en positiv måte og tar gjerne initiativ eller steller seg først i køen med et smil. Denne uken har hun dessuten tatt over min snapchat og underholder mine følgere på SNAPCHAT: lalifestyle

Umulig og ikke bli sjarmert av Vilde. Hun er crazy på en bra måte og ei skikkelig LA Lifestyle jente 😉


I love this girls!

Dette er noe av det beste jeg har vært med på og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *