Jeg føler aldri jeg får takket nok

Lene-Alexandra1

Foto: Rolf Ørjan Høgset

Alltid når jeg har nådd et nytt mål er jeg veldig stolt og glad, men jeg koser meg også på veien samtidig som jeg har blitt flink til å feire. Jeg merker et lite antiklimaks og jeg kjenner meg veldig følsom når et nytt mål er nådd. Det er så utrolig mange mennesker som har pushet meg og bidratt for at LA Lifestyle webcoaching skulle bli realisert og jeg må innrømme at min største frykt er å være utakknemlig.

Her kommer en liten takk:

Takk til min tålmodige talentfulle webdesigner Mansoor og hans team Innovativ Design. Jeg aldri greid dette uten dere! Takk for at dere har vært med på min reise og realisert enda en drøm. Dere kommer til å nå alle deres drømmer ! Ikke bare har Mansoor vært en wedesigner og god leder. Han har hatt evnen til å se meg og LA Lifestyle og meg på en måte jeg ikke tror noen andre kunne ha gjort.

Takk til min beste venn og backhouse/ Mr Fix everything Børge Kraft-Pettersen som har hatt tro på meg siden han startet trene hos meg på SATS som Personlig Trener i 2011 og fortsatt er en super ambassadør som heier på meg.

Takk til Henrik Aukland som hadde tro på meg, pushet meg og anbefalte den beste webdesigneren Mansoor.

Takk til Lene Fjellheim og Coachteam for å ha lært meg masse om meg selv. Gjennom 3 trinn har jeg fått mer tro på meg selv og utviklet mine lederegenskaper. Jeg er fortsatt i sjokk over at jeg nå faktisk er leder av både et selskap og et team med bikinifitnessutøvere . Men jeg er ydmyk og ønsker å være i utvikling og bli bedre på å kommunisere slik at jeg kan  utvikle meg som leder. Jeg er Bra Nok, men jeg kan alltid bli bedre!

Takk til gutta mine Christian Egner, Børge Fagerli, Edmund Johansen, Tommi Torvildsen for deres raushet og deling av kunnskap. Jeg har stor respekt for dere og føler meg heldig over å få leke med dere. WOW! Dere er supre forbilder! Jeg har alltid vært en av gutta..«Lene og gutta»

Takk til Treningsforum Joacim, Rita og John Andresen for å skape en artikkel og Fab bilder som gjorde meg enda mer bevisst på at jeg er på rett vei. Dere bidro til å skape et visuelt utrykk som rørte meg. Jeg føler meg utrolig takknemlig for å få jobbe med et så proft team og for at dere ønsket å la meg pryde deres cover.

Takk Jørgen Orlin for ikke bare å være en fotograf som tar supre bilder av Team LA Lifestyle og meg, men for å være en venn og en ekte LA Lifestyler.

Takk til Tina Hellstrøm min assistent, støttespiller og solstråle som alltid har tro på meg og er fleksibel og løsningsorientert. Det er SÅ mye gøyere når vi kan ha noen å dele all galskapen med 🙂

Takk Sandra Johansson og Vibeke Litland for at dere har tro på LA Lifestyle og ønsker å være en del av vårt team. Jeg er utrolig stolt av dere og gleder meg til all magien vi skal skape sammen og ikke minst alle de spennende utfordringene vi har foran oss!

Takk til pappa som aldri sier så mye, men som er stolt inni seg og lar meg få være i Spania og puste når jeg trenger space og metime.
Takk mamma for at du hjelper til med de små praktiske tingene som er viktig i det store og hele for at drømmer skal kunne bli realisert.
Og takk for at dere nesten aldri sa nei som foreldre.. Eller at dere først sa nei og at jeg fikk ja etter å ha spurt mange nok ganger. Dette lærte meg til at spør jeg mange nok ganger vil jeg få et ja til slutt!

Takk til Marte Schei, Carrie, Lotte & Marion CelineAnti for at dere håndterer mediahenvendelser, bookinger og tar dere av ulike forespørsler slik så jeg innimellom får litt tid til de jeg er glad i. Og ikke minst for at dere passer på så godtroende meg ikke blir like ofte utnyttet.

Takk til Linn Himberg Larsen for at du og Tone Lise akademiet alltid sørger for at mine negler ser bra ut.

Takk mine gründervenninner for at dere inspirerer meg:

Katrine Carlie Lashbar ( Fab lashes)
Solvår Hegge Solpmu ( Fab bryna)
Ragnhild Andersen BeBeautiful ( Fab Makeup)
Anne Brith Davidsen ( Fab cookies )

Victoria Jalvad Great Lengths ( Fab Hair)

Trine Lise Jagge: Fordi du er en FAB forretningskvinne og et supert forbilde! Stolt av at du startet Dynamic People.

Takk Jan Thomas, Harald Rønneberg, Marco Elsafadi og Dennis Storhøi for at dere inspirerer, deler deres kunnskap og motiverer meg 🙂

Takkelisten er egentlig MYE lenger folkens og jeg er SÅ lei meg om jeg det er noen av dere jeg har glemt! Håper dere kan tilgi meg.

Jeg er bare så utrolig rørt over hvor mange fantastisk vakre mennesker jeg møter på min vei som gir meg et push, har tro på meg eller inspirerer meg ved å være et supert forbilde og vise at alt er mulig om man bare vil det sterkt nok!

Jeg har fortsatt ikke fordøyd alt som allerede har skjedd i år enda og det tar nok noen dager før jeg lander, men jeg gleder meg enormt til fortsettelsen!

Team LA Lifestyle er noe av det gøyeste jeg har jobbet med hittils i min karriere og så mye mer vi skal lære og oppleve!

Bring it som Kristin i Team LA Lifestyle sier! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *