Ønsker du en en sterk og feminin kropp?

1841153-10-1395136155717

Bildet til venstre viser hvordan det går om du forsetter med å trene masse cardiotrening og spiser minst mulig. Desverre er det fortsatt mange jenter som er redd for å legge på seg som tror dette er svaret og som i verste fall kan utvikle spiseforstyrrelser. Jeg var selv av denne oppfatning da jeg var yngre og spiste så lite at jeg ble deprimert. Når hjernen ikke får nok næring vil den ikke fungere rett og slett. Samtidig kan du ødelegge din forbrenning om du over lengre tid går for lavt i kalorioverskudd da kroppen da tviholder på det fettet den har.

Ønsker du en sterk og feminin fysikk som er sunn for kropp og sjel er det viktig at du spiser næringsrikt og nok samtidig som du løfter vekter. Dette gjør at du blir sterkere og får mer muskler. Jo mer muskler du har jo bedre blir din forbrenning og dermed vil du forbedre din kroppssammensetning og minske fett på kroppen. Dette vil også gjøre at du kan forme din kropp.

Så sørg for å få i deg næringsrik mat, spis nok og løft vekter!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *