Hvilken øvelse er den beste?

Framoverlentsidehev

Foto: Her og Nå / Framoverlent motsatt flyes

Det er mange som spør meg hva som er min favorittøvelse eller hvilken øvelse som er den beste. Jeg lette også etter de beste øvelsene i mange år og trodde kanskje det var en hemmelig oppskrift. Sannheten er at det er det ikke. Jo mer jeg øker min kunnskap jo mer innser jeg at det ikke finnes EN fasit. Det er mange veier til målet. ALT avhenger av målet. Du blir god på det du trener på. Dessuten har jeg ulike fokusområder avhengig av hvilken fase jeg er inne i.

Når det er sagt er jeg alltid opptatt av å ha en god holdning både fordi jeg synes det ser bra ut og fordi ulike rovarianter ala den jeg gjør på bildet også forebygger skulderskader. Så ulike rovarianter enten det er med stang manualer, i maskin, kabel eller slynge ville jeg sørget for å ha mer fokus på å styrke rygg og baksiden skuldre enn bryst. Spesielt om du sitter mye og derfor får en stram brystmuskulatur.

Skal du bli spesielt sterk i en øvelse er det viktig at du trener den spesifikke øvelsen. For mange kan det bli kjedelig i lengden og mange holder motivasjonen mer oppe ved å variere øvelser hele tiden.

Du kjenner deg selv best og det er viktig at du gjør det som føles riktig for deg!

Om du sier hva som er ditt konkrete mål er det lettere for en personlig trener å veilede deg slik at du kommer på rett vei med en gang. SÅ vær tydelig, konkret og detaljert når du forklarer ditt mål til noen du ønsker skal hjelpe deg.

 

Vi i www.lalifestyle.no skreddersyr kosthold og treningsprogrammer + at du kan få ukentlig oppfølging hvor du får svar på alle dine spørsmål . Du kan lese om de ulike pakkene vi tilbyr og bestille de på mail via websiden. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *