Take care Of your heart 

#spons

Hvorfor tar vi Omega 3 ?

 

Studier har vist at slike fettsyrer kan være med på å senke blodtrykket og motvirke uregelmessig hjerterytme. De er også med på å utvikle et sunt nervevev og en frisk hjerne. Det er også holdepunkter for at eikosanoider kan ha en gunstig effekt på immunforsvaret, inflammasjoner og atopisk eksem. Forholdet mellom inntaket av Omega-3 og de andre essensielle fettsyrene (særlig Omega-6) vil også spille en vesentlig rolle for funksjonene i kroppen, da de ulike fettsyrene vil danne ulike produkter i omdannelsesprosessen. For at effektene av eikosanoidene skal være optimale anbefales det at inntaket av Omega-3 bør være høyere enn inntaket av Omega-6 og Omega-9. De lange omega-3 fettsyrene EPA og DHA finnes i marint fett. Fet fisk, fiskeoljer eller alger vil derfor være gode kilder til Omega-3 i kosten. I en travel hverdag er det derimot ikke alltid like lett å være konsekvent med inntaket av marint fett, og derfor kan det være lurt å ta Omega-3 i form av tilskudd.

Hvorfor tar jeg akkurat denne?

Av de fleste Omega-3 tilskuddene jeg har sett på var det Solgar sin Full Spektrum Omega som viste seg å ha høyest innhold av fiskeolje. I tillegg kommer denne fiskeoljen fra villaks, noe som garanterer en naturlig og ren fiskeolje. Grunnen til at den heter ”Wild Alaskan Full Spectrum Omega” er fordi den inneholder alle de essensielle omega-fettsyrene i et perfekt forhold (som jeg nevnte tidligere). I tillegg inneholder den noen antioksidanter og en liten dose D-vitamin. Alt i alt – et komplett Omega-tilskudd for meg! Jeg anbefaler denne til alle mine kjære og nære, både store og små. Fås kjøpt hos alle Life butikker.

Hvor mye Omega 3 tar du?

Selv tar jeg 5 av disse magiske kapselene daglig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *