Jeg er glad i livet En liten gjesteblogg fra Team LA Lifestyle deltager Line Søraa:

Ser sjeldent gjennom gamle bilder av meg selv, for jeg husker hvor misfornøyd jeg var med min egen kropp og utsjånad. På de to første bildene var jeg begynt å trene, men jeg trodde å trene moderat i 1 time noen ganger i uken, var nok til å kunne ete akkurat det jeg ville. Jeg var ikke noe spesielt usunn på matfronten(selv om det ser sann ut). Jeg spiste normal mat på lik linje me…d familien min, men jeg kunne ete kanskje 3 ganger så mye som min far. Jeg hoppet over måltid, pinte meg med lite mat gjennom dagene, for så å overspise på kveldene. Jeg var deprimert, irritabel, hadde utrolig dårlig selvbilde og hatet kroppen min. Jeg var heldig jeg fant disse bildene, for jeg var flink å slette de som tydelig viste hvor stor jeg var. Jeg mener å huske jeg var rundt 77-79 kg.
På de to siste bildene, som er den jeg har blitt til i dag, jeg er glad i meg selv, tar vare på meg selv, lytter til kroppen min, gir den riktig og nok næring. Og livet mitt er totalt forandra! Jeg har hatt en vektnedgang på 17 kg, og det er ikke ofte jeg tenker over, fordi vekten har gått så mye opp og ned over flere år.

En ting er vertfall sikkert. I dag, er jeg glad i meg selv! Og ikke minst, jeg er glad i livet ! Livet smiler ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *